Αλλάζει χέρια η σειρά Far Cry

Ορίστηκε ο νέος director του IP από την Ubisoft
14 Αυγούστου 2023 13:21
Αλλάζει χέρια η σειρά Far Cry

Πολλοί θα θυμάστε τον Dan Hay ως το πρόσωπο των Far Cry. Ο βετεράνος παραγωγός που εργαζόταν στη Ubisoft για πάνω από μια δεκαετία ήταν υπεύθυνος για το λατρεμένο Far Cry 3, ενώ στη συνέχεια συντέλεσε ως executive producer των Far Cry Blood Dragon, Far Cry 4, Far Cry Primal, Far Cry 5 και Far Cry New Dawn.

Ωστόσο, μετά την αποχώρησή του από την εταιρία τα τέλη του 2021, το franchise άλλαξε χέρια. Τώρα, η Ubisoft όρισε ξανά ένα νέο υπεύθυνο για το IP. Συγκεκριμένα, στο ρόλο του IP director προήχθη ο Drew Holmes.

Ο Holmes είναι ήδη εξοικειωμένος με τη σειρά, αφού ήταν ο lead writer των Far Cry 5 και Far Cry: New Dawn και ανακοίνωσε πως ανέλαβε τη θέση μέσα από μια ανάρτηση στο LinkedIn, οπού έγραψε: "Ήταν μερικοί συναρπαστικοί μήνες... Είμαι στην ευχάριστη θέση να μοιραστώ ότι ξεκινάω σε μια νέα θέση, ως IP Director του FAR CRY στη Ubisoft! Έχουμε σπουδαία πράγματα να κάνουμε".

Πριν ξεκινήσει ως writer στη Ubisoft, ο Holmes είχε περάσει από διάφορες μεγάλες και γνωστές ομάδες της βιομηχανίας, συνεισφέροντας σε λατρεμένα παιχνίδια. Ειδικότερα, είχε εργαστεί ως writer στην Irrational Games, συνεισφέροντας στο BioShock Infinite και στο expansion Burial At Sea. Προηγουμένως εργαζόταν για την Volition, για μια περίοδο περίπου έξι χρόνων, ξεκινώντας από το QA τμήμα στο πρώτο Saints Row και καταλήγοντας writer των Saints Row 2 και Saints Row: The Third.

Φυσικά, για την ώρα δεν υπάρχει καμία απολύτως πληροφορία από επίσημα χείλη σχετικά με το Far Cry 7, οπότε μένει να δούμε ποια είναι τα σχέδια της Ubisoft για το sequel και τι επιφυλάσσει το μέλλον της σειράς μετά από αυτή την αλλαγή ηγεσίας.