H Ubisoft ξαναχτυπά και τρολάρει που άλλαξε ξανά το λογότυπο του X (Twitter)

Η νέα αυτή αλλαγή στο φρέσκο λογότυπο της πλατφόρμας του Elon Musk προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων
26 Ιουλίου 2023 00:49
H Ubisoft ξαναχτυπά και τρολάρει που άλλαξε ξανά το λογότυπο του X (Twitter)

Πριν από μερικές ώρες το πρώην Twitter και νυν "X", η social media πλατφόρμα δηλαδή του Elon Musk, άλλαξε και πάλι το λογότυπό της, ενώ πριν από 48 ώρες άφηνε πίσω την εποχή του "γαλάζιου πουλιού" του λογότυπου-σήμα κατατεθέν του Twitter. 

Η μικρή αυτή αλλαγή δεν ήταν τελικά κάτι παραπάνω από το να γίνει η γραμματοσειρά του Χ στο μαύρο φόντο, λιγάκι πιο παχιά, δηλαδή "bold". Αν και σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από τους χρήστες, οι οποίοι κυρίως αναφέρθηκαν στο γεγονός ότι ήταν σαν ο σχεδιαστής του να πάτησε το "Bold" στο Photoshop, η Ubisoft χάρισε μια από τις πιο απολαυστικές απαντήσεις στο θέμα αυτό. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που "χώνεται" με επιδέξιο τρόπο σε viral θέματα της επικαιρότητας και τώρα πρότεινε η ίδια της να αλλάξει το λογότυπό της στα πρότυπα του "Χ". Έτσι ανέβασε μια φωτογραφία με το υποτιθέμενο νέο λογότυπό της που είναι ένα σκέτο "U". 

Δείτε το "νέο" λογότυπο-τρολιά της Ubisoft: 

Από κάτω τα σχόλια κάποιων χρηστών ανέφεραν ότι η Ubisoft τρολάρει ξανά άγρια, άλλοι αναφέρθηκαν στο ζήτημα που προέκυψε με την αυτόματη διαγραφή ανενεργών λογαριασμών των χρηστών (όπου έδωσε επίσημη απάντηση ξεκαθαρίζοντας την κατάσταση), ενώ άλλοι πίστεψαν ότι όντως άλλαξε λογότυπο

Στο πρόσφατο παρελθόν η Ubisoft είχε χωθεί πάλι με μια δική της ξεκαρδιστική απάντηση στη διαμάχη Zuckerberg-Musk μεταξύ Threads και Twitter, αναρτώντας ένα ταιριαστό meme

Tags: