Η Ubisoft τρολάρει το meme του Zuckerberg για το Threads με τον δικό της τρόπο

Το meme απάντηση της γαλλικής εταιρίας για το λογότυπό της που θυμίζει αυτό του Threads
06 Ιουλίου 2023 16:36
Η Ubisoft τρολάρει το meme του Zuckerberg για το Threads με τον δικό της τρόπο

Στην τρολιά του Mark Zuckerberg κατάφερε να "τρυπώσει" και η Ubisoft, όπου ο μεγιστάνας της Meta έκανε το πρώτο του tweet εδώ και 11 χρόνια. Το timing δεν ήταν τυχαίο καθώς αποφάσισε την ημέρα του λανσαρίσματος του Threads να ποστάρει το πιο ταιριαστό meme για να "πειράξει" τον Elon Musk και το Twitter, μιας και η νέα trending εφαρμογή της Meta είναι επί της ουσίας ένας κλώνος του. 

Επειδή ο λογαριασμός του έχει κάνει όλο κι όλο 19 tweets, ήταν λογικό η νέα του ανάρτηση να γίνει viral πόσο μάλλον όταν είναι απάντηση στον ίδιο τον Musk. Έτσι η φωτογραφία με τους δύο Spider-Men να δείχνουν ο ένας τον άλλο τα είπε όλα από μόνη της. 

Μέσα στο χαμό του λανσαρίσματος του νέου αυτού κοινωνικού δικτύου που πρακτικά μιμείται το Twitter, η Ubisoft παρατήρησε ότι δεν είναι το μοναδικό πράγμα που αντιγράφει. Βλέπετε το λογότυπο του Threads φέρει μια ομοιότητα που θα τη λέγαμε και διαβολική με αυτό της Ubisoft, καθώς είναι σα να ξέμπλεξαν το λογότυπο της γαλλικής εταιρίας και να δημιουργήθηκε αυτό του Threads.

Η εταιρία δημιουργός των Assassin's Creed δεν έχασε την ευκαιρία να το τρολάρει με τη σειρά της, αναρτώντας σαν απάντηση κάτω από το tweet του Ζούκερμπεργκ την ίδια εικόνα του Spider-Man meme μόνο που στα κεφάλια είναι τα λογότυπα του Threads και της Ubisoft. 

Η κόντρα του Ζούκερμπεργκ με τον Μασκ αναμένεται να κορυφωθεί σε έναν αγώνα ΜΜΑ υπό την αιγίδα του UFC, με πιθανή έδρα το ιστορικό Κολοσσαίο στη Ρώμη