O Ζούκερμπεργκ έκανε για πρώτη φορά tweet από το 2012!

Επέστρεψε μετά από 11 χρόνια και έχει λόγο
06 Ιουλίου 2023 11:10
O Ζούκερμπεργκ έκανε για πρώτη φορά tweet από το 2012!

Πριν μερικές ώρες, η Meta, η μητρική εταιρία των Facebook και Instagram, πρόσθεσε στη φαρέτρα της ένα ολοκαίνουργιο social media, το Threads.

Πρόκειται για ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης που κατά κάποιον τρόπο λειτουργεί σαν προέκταση του Instagram, αφού οι χρήστες μπορούν να συνδεθούν με το Instagram username που έχουν ήδη και πανεύκολα να ακολουθήσουν άτομα που ήδη γνωρίζουν. Στην πράξη όμως μοιάζει πάρα πολύ με το Twitter και επιτρέπει αναρτήσεις κειμένου μέχρι 500 χαρακτήρων, καθώς και την κοινοποίηση φωτογραφιών και βίντεο με μέγιστη διάρκεια τα 5 λεπτά.

Θέλοντας, λοιπόν, να το προωθήσει, ο Mark Zuckerberg αποφάσισε να επιστρέψει στο Twitter μετά από 11 ολόκληρα χρόνια! Συγκεκριμένα, ο μεγιστάνας είχε λογαριασμό από το Φεβρουάριο του 2009, αλλά μέχρι τώρα είχε κάνει μόλις 19 tweets. Για πρώτη φορά από τον Ιανουάριο του 2012, λοιπόν, ο Zuckerberg ‘τιτίβισε’ ξανά, αναρτώντας ένα meme.

Πρόκειται για την πασίγνωστη εικόνα με τους δύο ίδιους Spider-Men που δείχνουν μπερδεμένοι ο ένας τον άλλο. Ο Zuckerberg εμμέσως αφήνει να εννοηθεί πως το Threads και το Twitter είναι πρακτικά το ίδιο πράγμα, θέλοντας να κερδίσει χρήστες που είναι τυχόν απογοητευμένοι από την πλατφόρμα του Elon Musk. Η ανάρτησή του αναμενόμενα έγινε αμέσως viral, συγκεντρώνοντας πάνω από 9.8 εκατομμύρια προβολές μέσα σε λίγες ώρες.

Η πρώτη νέα ανάρτηση του Mark Zuckerberg στο Twitter από το 2012:

Περισσότερα για το Threads μπορείτε να μάθετε μέσα από το αναλυτικό μας άρθρο που περιλαμβάνει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε. Παράλληλα, μπορείτε να διαβάσετε τις εμφατικές δηλώσεις του Zuckerberg για την αποτυχία του Twitter πατώντας εδώ. Τέλος, μπορείτε να μάθετε περισσότερα και για τον MMA αγώνα των δύο tech CEOs πατώντας εδώ.