Το νέο παιχνίδι της DreamWorks μοιάζει με το Crash Team Racing και έχει Shrek και άλλους χαρακτήρες!

Θα περιέχει πάνω από 20 λατρεμένους ήρωες των ταινιών της
25 Ιουλίου 2023 18:13
Το νέο παιχνίδι της DreamWorks μοιάζει με το Crash Team Racing και έχει Shrek και άλλους χαρακτήρες!

Η DreamWorks ανακοίνωσε ένα ολοκαίνουργιο παιχνίδι που ετοιμάζει και φέρνει στο Crash Team Racing. Ο λόγος γίνεται για το DreamWorks All-Star Kart Racing, το οποίο όπως λέει και ο τίτλος, πρόκειται για ένα racing παιχνίδι με karts που είναι γεμάτο από γνωστούς και αγαπημένους χαρακτήρες της εταιρίας.

Μέσα σε αυτό το παιχνίδι θα βρείτε χαρακτήρες από το Shrek, το Trolls, το Kung Fu Panda, το The Boss Baby, το Madagascar, το How to Train Your Dragon, το Bad Guys και άλλων ταινιών. Υπεύθυνη για τον τίτλο είναι η Bamtang Games και το publishing έχει αναλάβει η Gamemill Entertainment.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που ήρθαν στη δημοσιότητα από την Gamemill Entertainment, το DreamWorks All-Star Kart Racing θα περιέχει πάνω από 20 playable χαρακτήρες και μπορείτε να δείτε τις πρώτες εικόνες παρακάτω. Δυστυχώς, μέχρι στιγμής δεν έχουμε κάποιο trailer.

Το DreamWorks All-Star Kart Racing θα κυκλοφορήσει στην τιμή των €39.99, ενώ θα μπορείτε να προμηθευτείτε και μία Digital Deluxe Edition με €10 παραπάνω και να πάρετε δύο αποκλειστικά karts και δύο χαρακτήρες τους Master Oogway από το Kung Fu Panda και τον Wolf από το Puss in Boots.

Το DreamWorks All-Star Kart Racing θα κυκλοφορήσει για τα Xbox Series X|S, PlayStation 5, Nintendo Switch, Xbox One, PlayStation 4 και PC, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει αποκαλυφθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Tags: