Το trailer του Kung Fu Panda 4 είναι εδώ με τον Po του Jack Black σε τρελά κέφια!

Στη νέα του περιπέτεια ο Po θα πρέπει να βρει τον επόμενο Δράκο Μαχητή
13 Δεκεμβρίου 2023 18:09
Το trailer του Kung Fu Panda 4 είναι εδώ με τον Po του Jack Black σε τρελά κέφια!

Είναι γεγονός η μεγάλη επιστροφή του Po και του Jack Black στο Kung Fu Panda 4, καθώς η Dreamworks κυκλοφόρησε μόλις το πρώτο trailer του νέου κεφαλαίου της λατρεμένης σειράς ταινιών κινουμένων σχεδίων, το οποίο κυκλοφορεί 8 χρόνια μετά το Kung Fu Panda 3

Η επόμενη περιπέτεια του Πο είναι γεμάτη ανατροπές και εκπλήξεις καθώς θα προχωρήσει στο επόμενο βήμα του ταξιδιού του, ως ο νέος πνευματικός ηγέτης της Valley of Peace. Για να το κάνει αυτό όμως θα πρέπει να χρίσει πρώτα τον διάδοχό του ως Δράκο Μαχητή. Έτσι ξεκινάει ένα συναρπαστικό ταξίδι για να βρει τον νέο Δράκο Μαχητή. Μόνο που στο διάβα του θα αντιμετωπίσει την μεγαλύτερη απειλή μέχρι τώρα, την Chameleon, στην οποία τη φωνή της χαρίζει η οσκαρική Viola Davis. 

Αυτή χάρις την ικανότητά της να μεταμορφώνεται σε όποιον επιθυμεί, κλέβει τις Kung Fu δυνάμεις όλων των Master Villains και βάζει στο στόχαστρό της το Ραβδί της Σοφίας του Πο. Για καλή του τύχη, ο Πο βρίσκει μια κλέφτρα την Zhen (Awkwafina), η οποία ίσως να έχει όλα τα φόντα να γίνει η διάδοχος του Πο. 

Δείτε το trailer του Kung Fu Panda 4

Επιστρέφουν στο cast οι: Ian McShane, Bryan Cranston, James Hong, Dustin Hoffman, Angelina Jolie, Jackie Chan, Seth Rogen, David Cross και Lucy Liu (Master Viper). Επίσης, στο voice cast θα συμμετέχει ο βραβευμένος με Όσκαρ, Ke Huy Quan από το Everything Everywhere All At Once, στον ρόλο του αρχηγού των κλεφτών, Han.

Το Kung Fu Panda 4 θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 8 Μαρτίου του 2024.