ΦΗΜΗ: Μάθαμε πότε θα έρθει ο διάδοχος του Nintendo Switch

Νέα πηγή αποκαλύπτει το χρονικό πλαίσιο κυκλοφορίας
09 Ιουλίου 2023 10:09
ΦΗΜΗ: Μάθαμε πότε θα έρθει ο διάδοχος του Nintendo Switch

Τον τελευταίο καιρό, η next-gen κονσόλα της Nintendo έχει γίνει αρκετές φορές πρώτο θέμα συζήτησης στη gaming βιομηχανία, αφού ακούστηκαν πληροφορίες τόσο για την απόδοσής της όσο και για τα χαρακτηριστικά της. Τώρα, φαίνεται πως έχουμε ένα ακόμη κομμάτι του παζλ, αφού το γύρο του διαδικτύου κάνει μια φήμη σχετικά με το χρονικό πλαίσιο της κυκλοφορίας της. 

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η κινεζική επενδυτική ιστοσελίδα MoneyDJ περιμένει ότι η εταιρία κατασκευής μεταλλικών θηκών Hongzhun θα δει αύξηση στις πωλήσεις της μέσα στο δεύτερο μισό του έτους. Ο λόγος; Η Nintendo σχεδιάζει να κυκλοφορήσει τη νέα της κονσόλα μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2024. Δυστυχώς δεν διευκρινίζεται αν μιλάμε για το πρώτο τρίμηνο του κανονικού έτους, δηλαδή από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Μάρτιο ή για το τρίμηνο του οικονομικού έτους που ορίζεται διαφορετικά από την κάθε εταιρία. 

Ό,τι και από τα δύο και αν ισχύει, ένα πράγμα είναι σίγουρο: Η νέα κονσόλα της Nintendo είναι πλέον πιο κοντά από ποτέ. Για την ιστορία, το 2016 το μέσο MondeyDJ είχε αποκαλύψει ξανά πληροφορίες για τα σχέδια της Nintendo όσον αφορά το Switch, που τότε ήταν γνωστό με την κωδική ονομασία NX. Γενικότερα παρά πολλές φορές στο παρελθόν έχουμε μάθει πληροφορίες από τις γραμμές παραγωγής στην Κίνα, μιας και εκεί κατασκευάζεται το hardware και οι προετοιμασίες ξεκινάνε πολλές φορές ακόμη και μήνες πριν τις επίσημες παρουσιάσεις προϊόντων. 

Να σημειωθεί πως το πρώτο τρίμηνο του 2024 δεν είναι παράλογο χρονικό πλαίσιο για το διάδοχο του Nintendo Switch, αφού σε αντίστοιχη περίοδο είχε καταφθάσει και η υβριδική κονσόλα, και ειδικότερα στις 3 Μαρτίου του 2017.