Destiny: Η Bungie αποκάλυψε μετά από 9 χρόνια την ιστορία του Traveller!

Μάθαμε περισσότερες λεπτομέρειες για την αινιγματική σφαίρα
23 Ιουνίου 2023 23:28
Destiny: Η Bungie αποκάλυψε μετά από 9 χρόνια την ιστορία του Traveller!

Όπως μεταφέρει το Eurogamer, η Bungie αποκάλυψε επιτέλους την ιστορία του The Traveller, του μυστηριώδους ουράνιου σώματος που στο σύμπαν του Destiny αιωρείται πάνω από τη Γη.

Το Destiny 1, που κυκλοφόρησε πριν από σχεδόν εννέα χρόνια, παρουσίαζε το The Traveller ως μια αινιγματική οντότητα με αδρανείς δυνάμεις, η οποία μπορούσε να συγκρατήσει το Darkness. Η προέλευσή του, η φύση των δυνάμεών του και η ηθική του ήταν όλα ερωτήματα που αναλογίζονταν οι παίκτες εδώ και χρόνια.

Αυτήν την εβδομάδα όμως ήρθαν οι απαντήσεις. Η Bungie έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα αποκαλυπτικό cutscene που δίνει πληροφορίες για την προέλευση του The Traveller και τη σύνδεσή του με τον The Witness, τον βασικό ανταγωνιστή της σειράς. Το cutscene αποκαλύπτει ότι ο The Witness ήταν κάποτε ένας πολιτισμός που ξέθαψε τον Traveller κάτω από τον φλοιό του πλανήτη του. Μετά την ανακάλυψή του, ο Traveller έφερε την ευημερία και μια χρυσή εποχή διαφωτισμού για αυτούς τους ανθρώπους. Ωστόσο, η ραγδαία επέκτασή τους έφερε επίσης χάος και δυστυχία, γεγονός που τους έκανε να πιστέψουν ότι ο Traveller έπρεπε να περιοριστεί. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την εμφάνιση του Veil, ή The Darkness, με στόχο την παροχή ισορροπίας και του "Final Shape" στο σύμπαν - μια ενδιαφέρουσα ιδέα που αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στο επόμενο expansion του Destiny 2.

Κατά τη διαδικασία της προσπάθειας να συνδεθεί το Veil με τον Traveller, ο τελευταίος έφυγε, ωθώντας τον πολιτισμό του Witness να ενωθεί σε μια ενιαία μορφή - τον πολύπλευρο ανταγωνιστή που συναντούν σήμερα οι παίκτες. Βέβαια, ενώ το cutscene απαντά σε κάποια ερωτήματα, δημιουργεί επίσης και νέα, όπως για παράδειγμα το πώς ο Traveller κατέληξε μισοθαμμένος κάτω από έναν πλανήτη και την προέλευση τόσο αυτού όσο και του Veil.

Ακολουθεί το εν λόγω cutscene.

 

Tags: