Το σκοτεινό RPG Lords of the Fallen έχει νέα gameplay πλάνα που εντυπωσιάζουν

Γνωρίστε τον κόσμο του νέου dark fantasy RPG
14 Ιουνίου 2023 23:45
Το σκοτεινό RPG Lords of the Fallen έχει νέα gameplay πλάνα που εντυπωσιάζουν

Η Hexworks μοιράστηκε στα φώτα της δημοσιότητας τα νέα gameplay πλάνα από το Lords of the Fallen, το reboot του “souls-like” τίτλου που γνωρίσαμε το 2014 από την Deck13. Το νέο βίντεο με τίτλο “Gameplay Showcase” θέλει να σας βάλει καλύτερα στο κλίμα και να σας παρουσιάσει τους gameplay μηχανισμούς, αλλά και τον κόσμο του γενικότερα.

Η δράση του Lords of The Fallen θα λαμβάνει χώρα σε δύο εκτεταμένους, παράλληλους κόσμους: στο βασίλειο των ζωντανών και στο εφιαλτικό βασίλειο των νεκρών. Η ομάδα ανάπτυξης εξηγεί λίγο καλύτερα πως θα δουλεύει αυτός ο κόσμος. Για παράδειγμα, μπορεί να υπάρχει ένας θησαυρός στον κόσμο των νεκρών, αλλά εσείς να είστε στον κόσμο των ζωντανών. Με ένα φανάρι θα μπορείτε να μετατρέψετε τους κόσμους με αποτέλεσμα να μπορείτε να πάρετε το loot από το σεντούκι.

Επίσης, θα έχετε τη δυνατότητα να φέρετε τον χαρακτήρα στα μέτρα σας και επιλέγοντας από εννέα διαφορετικά class, όπως Rogue, Knight και Fire Apprentice. Όσον αφορά το σύστημα μάχης, η ομάδα ανάπτυξης υπόσχεται πως θα έχει πολύ βάθος, απαιτώντας συγχρόνως και τακτική, με πάνω από 100 μοναδικά όπλα και μαγείες να υπάρχουν διαθέσιμα.

Το Lords of The Fallen αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 13 Οκτωβρίου για Xbox Series X|S, PlayStation 5 και ηλεκτρονικούς υπολογιστές μέσω Steam.

Παρακολουθήστε το νέο gameplay βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί.