LIVE: Ubisoft Forward 2023 – Δείτε ζωντανά το σόου με Assassin’s Creed, Avatar, κ.α.

Σήμερα στις 8:00 μ.μ.
12 Ιουνίου 2023 14:46
LIVE: Ubisoft Forward 2023 – Δείτε ζωντανά το σόου με Assassin’s Creed, Avatar, κ.α.

Το Summer Game Fest 2023 συνεχίζεται και αμέσως μετά το Xbox, τα ηνία παίρνει τώρα η Ubisoft, η οποία έχει ένα πλούσιο ρόστερ τίτλων για να παρουσιάσει στο Ubisoft Forward σόου της.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, ο γαλλικός publishing κολοσσός έχει δρομολογήσει την παρουσίασή του για σήμερα, Δευτέρα 12 Ιουνίου στις 8:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδος). Το σόου θα μεταδοθεί ζωντανά από το Λος Άντζελες στο κανάλι της Ubisoft στο YouTube και στο Twitch, με το pre-show να ξεκινά ένα τέταρτο νωρίτερα. Αξίζει να σημειωθεί πως η Ubisoft έχει συνεργαστεί με το Twitch και έτσι όποιος παρακολουθήσει το σόου μέσω της εν λόγω streaming πλατφόρμας θα μπορεί να κερδίσει ψηφιακά καλούδια για διάφορα παιχνίδια.

Τι θα δείξει όμως η Ubisoft; Πάνω-κάτω γνωρίζουμε ήδη τα περισσότερα περιεχόμενα του Forward σόου, αφού η εταιρία μοίρασε τις ανακοινώσεις της στο σόου του Geoof Keygly και στο Xbox Game Fest. Έτσι, έχει επιβεβαιωθεί ότι θα μάθουμε περισσότερα και θα δούμε gameplay πλάνα από τα εξής:

  • Avatar: Frontiers of Pandora
  • Assassin’s Creed Mirage
  • Assassin’s Creed Nexus
  • Prince of Persia: The Lost Crown
  • Star Wars Outlaws
  • The Crew Motorfest

Η λίστα είναι σίγουρα μεγάλη και ενδιαφέρουσα και μάλιστα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Σάκης Καρπάς των Unboxholics θα βρίσκεται στο σόου της Ubisoft, έχοντας τη δυνατότητα να δοκιμάσει από πρώτο χέρι μερικά από τα εν λόγω παιχνίδια.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το event μέσα από τον player που ακολουθεί παρακάτω, ενώ για τα previews μας και περισσότερη αποκλειστική κάλυψη μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.