Το Kunitsu-Gami: Path of the Goddess είναι το νέο παιχνίδι της Capcom με άρωμα από Onimusha (ΒΙΝΤΕΟ)

Από την πρώτη μέρα στο Xbox Game Pass
11 Ιουνίου 2023 22:51
Το Kunitsu-Gami: Path of the Goddess είναι το νέο παιχνίδι της Capcom με άρωμα από Onimusha (ΒΙΝΤΕΟ)

Κατά τη διάρκεια του Xbox Games Showcase, η Capcom έδωσε το παρόν και αποκάλυψε ένα ολοκαίνουργιο IP που ακούει στο όνομα Kunitsu-Gami: Path of the Goddess. Πρόκειται για ένα action παιχνίδι με ιδιαίτερο στιλ που είχε και ένα «άρωμα» από τη σειρά Onimusha.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι με fast-paced combat, στο οποίο μπορείτε να οπλιστείτε με σπαθιά, τόξα και διάφορα ξόρκια, ενώ ξεχώρισε για την ιδιαίτερη αισθητική του, αλλά και τον χρωματιστό και παράξενο κόσμο του. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, οι συνδρομητές του Xbox Game Pass θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν τον τίτλο από την πρώτη ημέρα, χωρίς κάποιο επιπλέον κόστος.

Στο πρώτο trailer παρουσιάστηκαν και οι -αρκετά creepy- εχθροί του και μερικοί μηχανισμοί του gameplay του, ενώ η Capcom δήλωσε ότι θα αποκαλύψει περισσότερα μέσα από το δικό της Capcom Showcase event που θα πραγματοποιηθεί σε λίγες ώρες από τώρα.

Το  Kunitsu-Gami: Path of the Goddess δεν έχει ημερομηνία κυκλοφορίας αλλά θα γίνει διαθέσιμο από την πρώτη ημέρα στο Xbox Game Pass. Μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τον τίτλο μέσα από τον player που ακολουθεί.