Γεγονός το νέο μαύρο Xbox Series S με μεγαλύτερο SSD (ΒΙΝΤΕΟ + ΦΩΤΟ)

Έρχεται πάνω στην ώρα για το λανσάρισμα του Starfield
11 Ιουνίου 2023 22:13
Γεγονός το νέο μαύρο Xbox Series S με μεγαλύτερο SSD (ΒΙΝΤΕΟ + ΦΩΤΟ)

Προς το τέλος του Xbox Games Showcase 2023, η Microsoft ανακοίνωσε μια νέα βερσιόν του Xbox Series S. Γεγονός είναι πλέον το μαύρο Xbox Series S -ή αλλιώς "Carbon Black" όπως το λέει η Microsoft- το οποίο είναι πλέον στα ίδια χρώματα με το μεγάλο αδερφάκι του το Series X. 

Η κονσόλα δε διαφέρει σε πολλά από τη λευκή έκδοσή του πέρα από το μαύρο χρώμα, που επεκτείνεται στο μαύρο χειριστήριο, και την μεγαλύτερη χωρητικότητα καθώς έρχεται με έναν 1TB SSD δίσκο και τιμή στα $349. Παράλληλα με την ανακοίνωση της νέας έκδοσης του Xbox Series S, ο Phil Spencer της Microsoft, ανακοίνωσε ότι έχει αυξήσει τις αποστολές των Xbox Series X στα καταστήματα ώστε να ανταπεξέλθει στη ζήτηση που υπάρχει. 

Πρακτικά πρόκειται για μια αναβαθμισμένη πρόταση για όσους θέλουν να μπουν στο οικοσύστημα του Xbox αφού διαθέτει μεγαλύτερο SSD έναντί του 512GB με τον οποίο είχε λανσαριστεί το Series S. Η ανακοίνωση αυτή έρχεται μόλις λίγες μέρες μετά τη γνωστοποίηση της Western Digital ότι θα λανσάρει SSD κάρτες για επέκταση του αποθηκευτικού χώρου του Series S, με μία 512GB SSD κάρτα να ξεκινάει από τα $79.99. 

Η κυκλοφορία του Xbox Series S Carbon Black θα γίνει τη 1η Σεπτεμβρίου για να συμπέσει με το λανσάρισμα του μεγάλου exclusive της πλατφόρμας, του Starfield στις 6 Σεπτεμβρίου. Ακόμη δε γνωρίζουμε εάν θα κυκλοφορήσει την ίδια μέρα και στην Ελλάδα για αυτό μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα.