Το Under The Waves ήταν μια από τις indie εκπλήξεις του Summer Game Fest 2023 (ΒΙΝΤΕΟ)

Αποκαλύφθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του
09 Ιουνίου 2023 01:50
Το Under The Waves ήταν μια από τις indie εκπλήξεις του Summer Game Fest 2023 (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια από τις ιδιαίτερες indie πινελιές του Summer Game Fest 2023 ήταν το Under The Waves, ένα αφηγηματικό adventure παιχνίδι για το θρήνο και τη διατήρηση των ωκεανών. Συγκεκριμένα, στο σόου μάθαμε την τελική ημερομηνία κυκλοφορίας του, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 29 Αυγούστου για τα PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One και PC.

Το Under The Waves αναπτύσσεται από το Parallel Studio και γίνεται publish από την Quantic Dream. Διαδραματίζεται στα βάθη της ‘Βόρειας Θάλασσας’, σε μια τεχνο-φουτουριστική εκδοχή της δεκαετίας του 1970.

Οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο του Stan, ενός επαγγελματία δύτη που παλεύει να ξεπεράσει μια απώλεια που του άλλαξε τη ζωή και να αγκαλιάσει ένα νέο μέλλον. Η απομόνωση της βαθιάς θάλασσας είναι η κατάλληλη έκφραση της ψυχικής του κατάστασης και καθώς ο Stan βυθίζεται όλο και περισσότερο στην αυτοεπιβαλλόμενη μοναξιά του, αρχίζει να βιώνει κάποια παράξενα γεγονότα. Τελικά, θα πρέπει να κάνει μια δύσκολη επιλογή: να μείνει για πάντα χαμένος στα βάθη ή να απελευθερωθεί, να βγει στην επιφάνεια και να συνεχίσει τη ζωή του.

Για περισσότερα μπορείτε να παρακολουθήσετε το trailer που είδαμε στο πλαίσιο του Summer Game 2023 μέσα από τον player που ακολουθεί: