Το Summer Game Fest 2023 έσπασε ρεκόρ και ανανεώνει το ραντεβού για του χρόνου

Μεγάλη επιτυχία για το εγχείρημα του Geoff Keighley
13 Ιουνίου 2023 20:43
Το Summer Game Fest 2023 έσπασε ρεκόρ και ανανεώνει το ραντεβού για του χρόνου

Μετά και την ολοκλήρωση του Ubisoft Forward και του Xbox Games Showcase, το Summer Game Fest έφτασε πρακτικά στο τέλος του. Η διοργάνωση της ομάδας του Geoff Keighley φέτος ετοίμασε ένα ειδικό εναρκτήριο σόου που έλαβε χώρα στις 8 Ιουνίου, ενώ αμέσως μετά ξεκίνησαν στο Λος Άντζελες και τα Summer Game Fest Play Days. Πρόκειται για μια μικρή έκθεση, οπού επιλεγμένα μέσα παγκοσμίως είχαν την ευκαιρία να δουν και να παίξουν παιχνίδια. Οι Unboxholics είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά το σόου και να παρευρεθούν στα Play Days, οπότε σύντομα μπορείτε να περιμένετε ακόμη περισσότερη κάλυψη.

Συνολικά, το Summer Game Fest 2023 έσπασε ρεκόρ, όπως μόλις ανακοίνωσε ο ίδιος ο Geoff Keighley. Ακόμη δεν διευκρινίστηκε ποιο ακριβώς είναι αυτό το ρεκόρ που έσπασε το σόου, αλλά πιθανότατα ο Keighley θα δώσει προσεχώς περισσότερες λεπτομέρειες στα φώτα της δημοσιότητας.

Ταυτόχρονα με την ανακοίνωση πως η φετινή διοργάνωση έσπασε ρεκόρ, ο παρουσιαστής έκανε γνωστό πως το Summer Game Fest θα επιστρέψει τον Ιούνιο του 2024, λέγοντας:

Μετά από ένα 2023 που έσπασε ρεκόρ, είμαστε ενθουσιασμένοι να μοιραστούμε μερικά νέα:

Το Summer Game Fest θα επιστρέψει τον Ιούνιο του 2024, συμπεριλαμβανομένου του ζωντανού σόου μας που θα παρουσιάσει ο Geoff Keighley και των Summer Game Fest Play Days που θα διοργανώσει η iam8bit.