Το The Day Before έχει επιτέλους τελική ημερομηνία – Νέο trailer

Μάθαμε πότε καταφθάνει το πολυσυζητημένο project
07 Ιουνίου 2023 17:04
Το The Day Before έχει επιτέλους τελική ημερομηνία – Νέο trailer

Μέσα στους τελευταίους μήνες το The Day Before έχει γίνει πολλές φορές πρώτο θέμα συζήτησης στους gaming κύκλους, με την κοινότητα να ασκεί αυστηρή κριτική στην ομάδα ανάπτυξης και να την κατηγορεί για απάτη. Ωστόσο, η Fntastic κράτησε την υπόσχεσή της να αποκαλύψει περισσότερα και έτσι μόλις γνωστοποίησε την ημερομηνία κυκλοφορίας του πολυσυζητημένου project, ενώ ταυτόχρονα έδωσε στα δημοσιότητα ένα νέο trailer, νέο φωτογραφικό υλικό και νέες πληροφορίες.

Συγκεκριμένα, το στούντιο παραχώρησε μια νέα συνέντευξη στο μέσο WellPlayed από την Αυστραλία. Εκεί οι developers ανέφεραν πως το παιχνίδι εστιάζει στο PVP, έχοντας όμως και διάφορα PVE στοιχεία, ενώ έκαναν και όλες τις προαναφερθέντες αποκαλύψεις.

Τι νέο μάθαμε για το gameplay του The Day Before:

Στο The Day Before οι παίκτες θα μπορούν να εξερευνήσουν μια πόλη γεμάτη ουρανοξύστες που θα ονομάζεται New Fortune City. Σε αυτή θα μπορούν να αγοράσουν δικά τους σπίτια και οχήματα. Τα in-game σπίτια θα μπορούν να προσαρμοστούν ανάλογα με τα γούστα του κάθε παίκτη και θα λειτουργούν ως ασφαλή καταφύγια από τις επιθέσεις άλλων. Επιπλέον, η αποικία Woodberry Survivor Colony θα χρησιμεύσει ως κεντρικό hub, όπου οι παίκτες θα μπορούν να αλληλεπιδρούν, να κάνουν trades και να αναλαμβάνουν quests. Ένα μοναδικό χαρακτηριστικό του The Day Before θα είναι η δυνατότητα των παικτών να αναλάβουν δουλειές μέσα στο παιχνίδι, όπως χειρωνακτική εργασία ή να επιδείξουν κάποιο καλλιτεχνικό ταλέντο. Θα μπορούν για παράδειγμα να γίνουν μουσικοί.

Το gameplay θα δίνει έμφαση στις αλληλεπιδράσεις και τις εμπειρίες με άλλους παίκτες, αλλά θα υπάρχει και μια ποικιλία από μολυσμένους εχθρούς που θα μπορούν να βρεθούν στον ανοιχτό κόσμο.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του The Day Before:

Παρόλο που το παιχνίδι δεν έχει επιστρέψει ακόμη στο Steam, η Fntastic ανακοίνωσε την τελική ημερομηνία κυκλοφορίας του. Και επίσημα, λοιπόν, το The Day Before αναμένεται να κυκλοφορήσει για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές στις 10 Νοεμβρίου του 2023.

Ακολουθεί το trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση.

Οι νέες εικόνες του The Day Before: