Κλείνουν για πάντα οι servers του The Day Before σχεδόν 1 μήνα μετά την κυκλοφορία του

Μπαίνει η οριστική τελεία στον τίτλο
22 Δεκεμβρίου 2023 16:21
Κλείνουν για πάντα οι servers του The Day Before σχεδόν 1 μήνα μετά την κυκλοφορία του

Στις 11 Δεκεμβρίου σάς ενημερώσαμε ότι το στούντιο του The Day Before πρόκειται να κλείσει για πάντα ύστερα από το πολύ κακό λανσάρισμα του τίτλου του. Το συγκεκριμένο παιχνίδι τελικά δεν έκανε τίποτα από όσα υποσχέθηκε η Fntastic (ομάδα ανάπτυξης) και όπως μαθαίνουμε τώρα, πολύ σύντομα θα μπει και η οριστική «τελεία».

Αναλυτικότερα, μέσα από μία επίσημη ανακοίνωση στα social media του The Day Before, μάθαμε ότι οι servers θα κλείσουν οριστικά στις 22 Ιανουαρίου του 2024. Μετά από αυτή την ημέρα, το παιχνίδι δε θα είναι καν playable.

Ωστόσο, η Fntastic και η publishing εταιρία Mytona, δήλωσαν επίσημα ότι όσοι δεν έκαναν refund ή ξεχάσουν να κάνουν μετά από τις 22 Ιανουαρίου, θα πάρουν τα χρήματά τους πίσω αυτόματα.

Λυπούμαστε που σας ενημερώνουμε ότι η εταιρία ανάπτυξης Fntastic έχει κλείσει και επίσημα τη λειτουργία της και ως εκ τούτου το The Day Before θα αποσυρθεί και οι servers θα απενεργοποιηθούν στις 22 Ιανουαρίου 2024. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η Mytona, ως publisher, εργάζεται σε συνεργασία με το Steam για να διευκολύνει τις επιστροφές χρημάτων σε όλους όσους αγόρασαν το παιχνίδι. Όσοι παίκτες δεν έκαναν ήδη refund, το Steam θα επιστρέψει τώρα τα χρήματά τους πίσω.

Για την ιστορία, η FNTASTIC άνοιξε το 2015 και δύο χρόνια μετά κυκλοφόρησε το παιχνίδι με την ονομασία The Wild Eight, το 2018 έφερε το παιχνίδι Dead Dozen και το Radiant One, το 2021 διέθεσε το Propnight και πριν από μερικές ημέρες το The Day Before.

Το The Day Before κυκλοφόρησε ως early access στις 7 Δεκεμβρίου. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.