H modding κοινότητα προσπαθεί να κρατήσει ζωντανό το διαβόητο The Day Before

Προσπαθούν να βρουν ένα τρόπο να διατηρήσουν μια offline βερσιόν του open world MMO
07 Ιανουαρίου 2024 14:08
H modding κοινότητα προσπαθεί να κρατήσει ζωντανό το διαβόητο The Day Before

Το The Day Before της Fntastic που είχε χτίσει τόσο πολύ hype στις πλάτες του πρόκειται να κλείσει οριστικά τις online πύλες του στις 22 Ιανουαρίου, μιας και αποδείχθηκε ένα παιχνίδι-απάτη σε σχέση με τα όσα είχε υποσχεθεί και το τελικό αποτέλεσμα. Αυτό οδήγησε τον τίτλο στο να λάβει ρεκόρ αρνητικών κριτικών στο Steam με αποτέλεσμα να ζητούν όλοι οι παίκτες πίσω τα λεφτά τους και την Fntastic να ανακοινώνει πως κλείνει σαν στούντιο οριστικά λόγω αυτού του φιάσκο. 

Φαίνεται όμως πως κάποιοι θέλουν να διατηρήσουν αυτό τον διαβόητο πλέον τίτλο για τα πρακτικά της ιστορίας του gaming. Όπως μεταδίδει το Insider Gaming, η modding κοινότητα επιχειρεί να διασφαλίσει πως θα κρατήσει ζωντανό τον κόσμο του The Day Before, ακόμη και μετά το κλείσιμο των servers του.

Γίνονται, λοιπόν προσπάθειες από την modding κοινότητα για να βρεθεί ένας τρόπος να υπάρξει μια οffline βερσιόν του survival open-world ΜΜΟ shooter. Προς το παρόν φαίνεται ότι θα γίνει δια... της πλαγίας οδού, μιας και η κοινότητα προσπαθεί να φτιάξει ένα offline crack για το The Day Before, κάτι που θα το επιτρέψει να είναι playable μετά και την καταληκτική του ημερομηνία. 

Να θυμίσουμε ότι μετά τις 22 Ιανουαρίου, το The Day Before θα κλείσει οριστικά τους servers του, κάτι που σημαίνει ότι ακόμη και αυτοί που το αγόρασαν δε θα μπορούν να το παίξουν. Μια σχετική ανακοίνωση υπάρχει στη σελίδα του τίτλου στο Steam.