Η κατρακύλα του The Day Before συνεχίζεται – Το παράτησε σχεδόν το 90% των παικτών!

Και είναι στο top 10 με τα πιο κακοβαθμολογημένα παιχνίδια του Steam
11 Δεκεμβρίου 2023 17:36
Η κατρακύλα του The Day Before συνεχίζεται – Το παράτησε σχεδόν το 90% των παικτών!

Πριν από μερικές ημέρες και πιο συγκεκριμένα στις 7 Δεκεμβρίου, κυκλοφόρησε στο Steam το The Day Before, το οποίο άλλα υποσχόταν και άλλα τελικά κατέληξε να κάνει κατά τη διαθεσιμότητά του. Όπως σας είχαμε ενημερώσει με σχετικό άρθρο, οι περισσότεροι gamers που αγόρασαν τον τίτλο, τελικά κατέφυγαν στην οδό του refund ζητώντας πίσω τα χρήματά τους.

Τελικά το The Day Before δεν είναι MMO όπως άλλωστε διαφημιζόταν, αλλά κάτι…άλλο! Αντιθέτως, το παιχνίδι είναι extraction shooter με zombies που δεν είχε καμία σχέση με αυτό που παρουσίαζε η FNTASTIC εξ’ αρχής. Τώρα, μαθαίνουμε επίσης ότι σχεδόν το 90% του κόσμου σταμάτησε ήδη να παίζει.

Σύμφωνα με το έμπιστο site, steamdb, το The Day Before είχε 38.104 παίκτες όταν κυκλοφόρησε σε early access, και αυτός ο αριθμός έχει πέσει δραματικά μέσα σε λίγες μόνο ημέρες. Αυτή τη στιγμή που γράφεται το άρθρο, βρίσκονται online μόνο 4.689 παίκτες.

Τα αρνητικά σχόλια επίσης αυξάνονται στην επίσημη σελίδα του παιχνιδιού στο Steam, με την συντριπτική πλειοψηφία να έχει βάλει βαθμολογία "overwhelmingly negative" και μόλις το 20% των παικτών να το προτείνει. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, το The Day Before να είναι πλέον μέσα στο top 10 με τα χειρότερα παιχνίδια του Steam όσον αφορά τα reviews.

Πρώτο σε αυτή τη λίστα είναι το War of the Three Kingdoms, ενώ βλέπουμε και τα Overwatch 2, NBA 2K24, Call of Duty: Modern Warfare 2, Flatout 3: Chaos and Destruction, Identity, Uriel's Charm, Spacebase DF-9, The Day Before και Mobile Suit Gundam: Battle Operation 2.