Το hype trailer του Summer Game Fest μάς ετοιμάζει για το μεγάλο σόου!

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκινλα
05 Ιουνίου 2023 16:51
Το hype trailer του Summer Game Fest μάς ετοιμάζει για το μεγάλο σόου!

Και επίσημα έχουμε μπει στην τελική ευθεία για το Summer Game Fest, το οποίο ξεκινά σε μερικά εικοσιτετράωρα από τώρα με το μεγάλο εναρκτήριο σόου που θα παρουσιάσει ο ίδιος Geoff Keighley.

Συγκεκριμένα, στις 8 Ιουνίου θα μεταδοθεί ζωντανά το event και έτσι ο Geoff αποφάσισε να προετοιμάσει το έδαφος με ένα «hype» trailer, όπως το χαρακτήρισε ο ίδιος. Αυτό μας υπενθυμίζει πότε θα πραγματοποιηθεί το σόου, ενώ περιλαμβάνει και πλάνα από διάφορα παιχνίδια που θα δούμε, όπως τα άκρως αναμενόμενα Mortal Kombat 1 και Alan Wake 2.

Να σας υπενθυμίσουμε για άλλη μια φορά πως οι Unboxholics θα βρίσκονται στο Λος Αντζέλες των Ηνωμένων Πολιτειών, στις πρώτες σειρές του YouTube Theater, για να σας μεταφέρουν από πρώτο χέρι όλο τον παλμό και τις εξελίξεις του Summer Game Fest.

Για πλήρης κάλυψη του σόου του Geoff Keighley, του σόου του Xbox και όλων των υπόλοιπων καλοκαιριών gaming εκδηλώσεων, μπορείτε να μείνετε συντονισμένοι εδώ στο Unboxholics.com, ενώ αποκλειστικό υλικό θα βρείτε και στα διάφορα social media των Unboxholics.

Μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του Summer Game Fest 2023 πατώντας εδώ, ενώ παρακάτω ακολουθεί και το εν λόγω trailer.