Marvel's Spider-Man 2: Ποιος είναι ο ηθοποιός πίσω από τον Kraven;

Συμμετείχε και στο Red Dead Redemption 2
27 Μαΐου 2023 00:56
Marvel's Spider-Man 2: Ποιος είναι ο ηθοποιός πίσω από τον Kraven;

Μια από τις εκπλήξεις από την εκτενή παρουσίαση του Marvel's Spider-Man 2 στο PlayStation Showcase 2023 ήταν η αποκάλυψη του Kraven The Hunter ως τον άλλο villain του παιχνιδιού μαζί με τον Venom. Αναμφίβολα ένας από τους πιο γνωστούς και μεγαλύτερους κακούς του Spidey από τα comics, μαζί με τον Green Goblin, θα αποτελέσει μια μεγάλη πρόκληση για τον Miles Morales και τον Peter Parker, αλλά και τους παίκτες, αφού θα χειρίζονται και τους δύο Spideys. 

Ωστόσο ποιος ηθοποιός είναι πίσω από τον Kraven της Insomniac Games; Την απάντηση αποκάλυψε ο ίδιος ο voice actor του, ονόματι Jim Pirri, o οποίος δήλωσε ανακουφισμένος που μπορεί πλέον να μιλήσει για αυτό. Στο Twitter ευχαρίστησε την Insomniac για την επιλογή που έκανε στο πρόσωπό της. 

Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι πρόκειται για έναν γνωστό voice actor που έχει συμμετάσχει σε τεράστια videogames όπως στο Red Dead Redemption 2 όπου έπαιξε τον Angelo Bronte, ενώ είχε ρόλους και στο God of War και στο Days Gone, επίσης αποκλειστικοί τίτλοι του PlayStation. 

Δείτε το Kraven the Hunter reveal trailer: 

Ωστόσο, η Insomniac Games και η Sony δεν μοιράστηκαν μια συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας για το Spider-Man 2, πέραν από το ότι θα έρθει το φθινόπωρο του 2023 αποκλειστικά για το PlayStation 5