Το Zelda: Tears of the Kingdom ήταν σχεδόν έτοιμο από τον Μάρτιο του 2022

Νέες δηλώσεις από τον Eiji Aonuma
22 Μαΐου 2023 13:53
Το Zelda: Tears of the Kingdom ήταν σχεδόν έτοιμο από τον Μάρτιο του 2022

Το The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων εδώ και λίγες ημέρες και όπως μαθαίνουμε τώρα, ο τίτλος ήταν σχεδόν έτοιμος από τον Μάρτιο του 2022.

Αυτά τα νέα έφερε στη δημοσιότητα ο producer του νέου Zelda, Eiji Aonuma, ο οποίος μίλησε στο The Washington Post λέγοντας ότι πέρασαν έναν ολόκληρο χρόνο κάνοντας polishing.

Στην πραγματικότητα, όταν τον περασμένο Μάρτιο μάθαμε για την καθυστέρηση του τίτλου, η Nintendo είχε σχεδόν ολοκληρώσει την ανάπτυξή του, αλλά σύμφωνα με τον Aonuma, το στούντιο ήθελε να επιβεβαιωθεί ότι όλα τρέχουν στο 100 τοις εκατό.

Περάσαμε έναν ολόκληρο χρόνο κάνοντας polishing το παιχνίδι, έτσι ώστε να βεβαιωθούμε ότι τα “άγρια” και πολλά physics που έχει απλά λειτουργούν.

Για την ιστορία, στις 29 Μαρτίου του 2022 σάς είχαμε ενημερώσει με σχετική είδηση, ότι το Tears of the Kingdom (τότε δεν είχε αποκαλυφθεί η επίσημη ονομασία του) είχε λάβει μια τεράστια καθυστέρηση με αποτέλεσμα να χάσει το 2022. Ωστόσο, φαίνεται ότι το παιχνίδι ήταν σχεδόν έτοιμο και όλους αυτούς τους μήνες και μέχρι να κυκλοφορήσει επίσημα, η Nintendo έκανε polishing το παιχνίδι.

Προ ημερών έφτασε και το πρώτο μεγάλο update, το οποίο διόρθωσε πολλά και σημαντικά προβλήματα. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα γι’ αυτό πατώντας εδώ. Για περισσότερα μπορείτε να δείτε το αναλυτικό βίντεο των Unboxholics με τις εντυπώσεις του Γιώργου Πρίτσκα και του Σάκη Καρπά, πατώντας εδώ.

Το Tears of the Kingdom κυκλοφόρησε στις 12 Μαΐου αποκλειστικά για το Nintendo Switch.