Το πρώτο update του Zelda: Tears of the Kingdom έφτασε και διορθώνει κάτι σημαντικό

Διαθέσιμη πλέον για κατέβασμα
19 Μαΐου 2023 20:12
Το πρώτο update του Zelda: Tears of the Kingdom έφτασε και διορθώνει κάτι σημαντικό

Η Nintendo μόλις έκανε διαθέσιμη την πρώτη ενημέρωση για το The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom -εξαιρώντας το Day One update-, η οποία διορθώνει ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα που μπορούσε ενδεχομένως να μπλοκάρει την πρόοδο των παικτών, οδηγώντας σε εκνευρισμό.

Συγκεκριμένα, υπήρχε ένα τεχνικό θέμα που απέτρεπε πολλούς παίκτες από το ολοκληρώσουν το main quest “The Closed Door”, ακόμη και αν είχαν κάνει ό,τι αυτό ζητούσε. Σε περίπτωση που αυτό είχε συμβεί και σε εσάς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κατεβάσετε το update και να τρέξετε το παιχνίδι. Έπειτα, το θέμα θα επιλυθεί αυτόματα.

Το patch διορθώνει και διάφορα άλλα θέματα για να βελτιώσει την gameplay εμπειρία, χωρίς όμως να διευκρινίζεται τι ακριβώς, στην επίσημη ανακοίνωση.

Ακολουθεί το changelog που έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας η Nintendo:

General Updates

  • Fixed issue where, sometimes, the player could not clear main quest “The Closed Door,” even if they fulfilled the conditions to advance the quest. - If you have already encountered this issue, you will be able to clear the quest by downloading this update data.
  • Several issues have been addressed to improve the gameplay experience.

Το Tears of the Kingdom κυκλοφόρησε στις 12 Μαΐου 2023 αποκλειστικά για το Nintendo Switch και ήδη έγινε ένα από τα κορυφαία παιχνίδια της χρονιάς όσον αφορά τις πωλήσεις παγκοσμίως, αφού αυτές ξεπέρασαν τα 10 εκατομμύρια. Παράλληλα, ο τίτλος αναμένεται να είναι και μια από τις υποψηφιότητες για τα Game of the Year βραβεία σε μερικούς μήνες από τώρα.

Τόσο το Xbox όσο και το PlayStation έδωσαν συγχαρητήρια στη Nintendo για το launch, όπως σας ενημερώσαμε, ενώ υπήρξαν μέχρι και ουρές από τους gamers για να παραλάβουν τα πρώτα retail αντίτυπα. Για περισσότερα μπορείτε να δείτε το αναλυτικό βίντεο των Unboxholics με τις εντυπώσεις του Γιώργου Πρίτσκα και του Σάκη Καρπά, πατώντας εδώ.