Η Nintendo ξεκαθαρίζει ποιο θα είναι το μέλλον του Zelda: Tears of the Kingdom

Νέες δηλώσεις από τον Eiji Aonuma
06 Σεπτεμβρίου 2023 15:21
Η Nintendo ξεκαθαρίζει ποιο θα είναι το μέλλον του Zelda: Tears of the Kingdom

Ο παραγωγός της σειράς The Legend of Zelda παραχώρησε μια νέα συνέντευξη στο ιαπωνικό περιοδικό Famitsu, στο πλαίσιο της οποίας ξεκαθάρισε τι να περιμένουμε στο μέλλον όσον αφορά το The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, ο Eiji Aonuma ξεκαθάρισε πως η Nintendo δε σχεδιάζει να κυκλοφορήσει κάποιο DLC πακέτο επέκτασης για το παιχνίδι, αφού η ομάδα ανάπτυξης θεωρεί πως έχει εξαντλήσει τις gameplay δυνατότητες που έχει να προσφέρει η συγκεκριμένη εκδοχή της Hyrule.

Αναλυτικότερα, δήλωσε:

Προς το παρόν, δεν έχουμε σχέδια να κυκλοφορήσουμε επιπρόσθετο περιεχόμενο. Πιστεύουμε ότι έχουμε ήδη εξερευνήσει και εξαντλήσει πλήρως τις gameplay δυνατότητες σε αυτόν τον κόσμο.

Αρχικά, ο λόγος για τον οποίο αποφασίσαμε να αναπτύξουμε ένα sequel ήταν επειδή πιστεύαμε ότι υπήρχε ακόμα αξία στο να βιώσουμε νέο gameplay μέσα σε αυτή τη συγκεκριμένη Hyrule.

Αν στο μέλλον βρούμε έναν επιτακτικό λόγο, μπορεί να επισκεφτούμε ξανά αυτόν τον κόσμο. Είτε πρόκειται για άλλο ένα sequel είτε για έναν εντελώς νέο τίτλο, πιστεύω ότι το επόμενο παιχνίδι θα προσφέρει μια εντελώς νέα εμπειρία. Ελπίζω να το περιμένετε με ανυπομονησία.

Για την ιστορία, το Breath of the Wild είχε λάβει δύο DLC πακέτα μετά την αρχική του κυκλοφορία, το The Master Trials, το οποίο εμπλούτισε την εμπειρία με νέα modes και το The Champions’ Ballad που περιλάμβανε νέο story περιεχόμενο. Το ίδιο το Tears of the Kingdom αρχικά σχεδιαζόταν ως DLC για το Breath of the Wild, αλλά καθώς ολοένα και περισσότερες ιδέες άρχισαν να συσσωρεύονται, η Nintendo αποφάσισε να το μετατρέψει σε ένα ολοκληρωμένο, κανονικό παιχνίδι.

Όπως όλα δείχνουν όμως, η εταιρία έχει στρέψει πλέον το ενδιαφέρον της στο επόμενο κεφάλαιο της σειράς, το οποίο στοχεύει στο να προσφέρει μια εντελώς νέα εμπειρία. Το τι ακριβώς σημαίνει αυτό μένει να το δούμε.