Μια αποκλειστικότητα του PlayStation μάλλον έρχεται στις Xbox κονσόλες

Και μάλιστα πολύ σύντομα
16 Μαΐου 2023 13:55
Μια αποκλειστικότητα του PlayStation μάλλον έρχεται στις Xbox κονσόλες

Όπως φαίνεται, ένα console exclusive του PlayStation οικοσυστήματος, θα έρθει σύντομα και στις Xbox κονσόλες.

Ο λόγος γίνεται για το αξιολάτρευτο Stray, το οποίο πρωτοκυκλοφόρησε στις 19 Ιουλίου του 2022 για το PS4, το PS5 και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Αυτό που το έκανε να ξεχωρίζει από την πρώτη στιγμή είναι η γάτα που έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο και την οποία χειρίζεται ο παίκτης.

Το Stray, λοιπόν, αναμένεται να έρθει σύντομα στο Xbox One, καθώς και στα Xbox Series X και Xbox Series S, αφού αυτές οι νέες εκδόσεις μόλις έλαβαν ηλικιακή ταξινόμηση από το Entertainment Software Rating Board (ESRB). Η εν λόγω υπηρεσία αξιολογεί για ποιες ηλικίες είναι κατάλληλο το περιεχόμενο όλων των παιχνιδιών που κυκλοφορούν στην Αμερική και ευθύνεται για αμέτρητες διαρροές gaming κυκλοφοριών στο παρελθόν.

Μάλιστα, εφόσον η σχετική καταχώρηση βρέθηκε πλέον στη βάση δεδομένων της ιστοσελίδας του ESRB, η κυκλοφορία του Stray για το Xbox οικοσύστημα μάλλον δεν απέχει ακόμη και πολύ. Φυσικά, όμως, για να είμαστε απολύτως σίγουροι πρέπει να περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση της Annapurna Interactive.

Σε περίπτωση που θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το παιχνίδι, στο review του για το Unboxholics.com, ο Σάκης Καρπάς έγραψε:

Το Stray δεν προσπαθεί να εντυπωσιάσει κανέναν, δεν είναι γεμάτο φανφάρες, ούτε παικτικά, ούτε σχεδιαστικά και, τελικώς, χαρίζει μια αυθεντικά σιωπηλή περιπέτεια με μια προσέγγιση που θυμίζει Playdead. Πρόκειται για ένα φειδωλό, σκεπτόμενο, έξυπνο και σύγχρονο βιντεοπαιχνίδι που θέτει ερωτήματα, προβληματίζει και κρούει σιωπηλά και προσγειωμένα τον κώδωνα του κινδύνου. Ο τίτλος του μικρού γαλλικού στούντιο, δεν είναι απλά ένα παιχνίδι με πρωταγωνίστρια μια γάτα. Είναι κάτι πολύ περισσότερο που φέτος θα παίξει σε πολλές λίστες με τα καλύτερα παιχνίδια του 2022…

Μπορείτε να βρείτε ολόκληρη την κριτική του πατώντας εδώ.