Το νέο τραγούδι του Jack Black είναι φόρος τιμής στα βιντεοπαιχνίδια!

Video Games!
12 Μαΐου 2023 19:56
Το νέο τραγούδι του Jack Black είναι φόρος τιμής στα βιντεοπαιχνίδια!

Το ροκ δίδυμο των Jack Black και Kyle Gass, οι γνωστοί Tenacious D, κυκλοφόρησαν ένα νέο τραγούδι με τίτλο "Video Games" μαζί με ένα ξεκαρδιστικό βίντεο κλιπ κινουμένων σχεδίων που δημιουργήθηκε από την Oneyplays και σκηνοθετήθηκε από τους Adam Paloian και Chris "Oney" O'Neill.

Το τραγούδι είναι μια ωδή στην αγάπη του Black για τα βιντεοπαιχνίδια, τα οποία, όπως ισχυρίζεται, δεν παίζει πια…εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων.

Το τραγούδι ξεκινά με τον Black να τραγουδά "I don't play video games no more, I never play video games / Except for a little bit of God of War, I never play video games". Στη συνέχεια, συνεχίζει να δηλώνει ξανά και ξανά ότι δεν παίζει βιντεοπαιχνίδια. Ωστόσο, κάνει μια εξαίρεση και για το Red Dead Redemption 2, το οποίο επαινεί ως "ένα απίστευτο ταξίδι στην παλιά αμερικανική ιστορία".

Στο ρεφρέν του τραγουδιού ο Black και ο Gass εναρμονίζονται, με τον Black να συνεχίζει να επαινεί το Red Dead Redemption 2, τονίζοντας " Αυτό δεν είναι καθόλου παιχνίδι. Αυτό είναι σαν τον γ@μημένο Σαίξπηρ".

Αξίζει να σημειωθεί ότι το βίντεο περιέχει και πολλά easter eggs από παιχνίδια όπως τα Sonic, Zelda, Street Fighter, Minecraft, Tomb Raider, Team Fortress 2, Mega Man και Super Mario που πιθανότατα… δεν παίζει καθόλου ο Jack Black!

Μπορείτε να δείτε το βίντεο κλιπ του ‘Video Games’ των Tenacious D μέσα από τον player που ακολουθεί.

Tags: