GTA 6: Το ψεύτικο trailer που έκανε πολλούς να την πατήσουν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Και η αναμονή συνεχίζεται…
10 Μαΐου 2023 18:36
GTA 6: Το ψεύτικο trailer που έκανε πολλούς να την πατήσουν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Για άλλη μια φορά, οι εικασίες για το άκρως αναμενόμενο Grand Theft Auto VI οργιάζουν, με την ανυπομονησία να έχει χτυπήσει κόκκινο, όσο η Rockstar Games τηρεί σιγή ιχθύος.

Στο πλαίσιο αυτό, τις τελευταίες ώρες έγινε viral στα social media ένα fake trailer του παιχνιδιού, το οποίο υποτίθεται πως η Rockstar North ανέβασε κατά λάθος στο YouTube, μόνο και μόνο για να το σβήσει λίγο αργότερα.

Ωστόσο, αμέσως οι παρατηρητικοί αναγνώρισαν πολλά γνώριμα στοιχεία. Στα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα φαίνεται μια σκηνή από την εισαγωγή του Dead Island 2, του πρόσφατου zombie τίτλου που κυκλοφόρησε τον προηγούμενο μήνα. Πέρα από αυτό, ο δημιουργός του trailer που όντως κατέβαλε προσπάθεια για να το κάνει να φαίνεται όσο πιο πιστικό γίνεται, χρησιμοποίησε πλάνα και από διάφορα mods του GTA V, καθώς και από άλλες δημιουργίες της κοινότητας, όπως concept videos.

Φυσικά, το όλο στυλ παραπέμπει στη Vice City, στην οποία υποτίθεται πως θα μας μεταφέρει το επόμενο κεφάλαιο της σειράς σύμφωνα με το μεγάλο leak και τις φήμες. Μπορείτε να δείτε το βίντεο καθώς και μερικές αντιδράσει παρακάτω.

Το ψεύτικό trailer του GTA 6 που έκανε το γύρο του διαδικτύου:

Μερικές από τις αντιδράσεις της κοινότητας για το ψεύτικο trailer:

Μεταξύ άλλων το trailer σχολίασε ο γνωστός YouTuber SomeOrdinaryGamers, καθώς και developers της βιομηχανίας, όπως ο Technical Designer του Dead Island 2, ο οποίος επισήμανε: «Είναι αστείο να βλέπεις τον κόσμο να ισχυρίζεται πως το παιχνίδι μας είναι το GTA 6…»