Star Wars Jedi: Survivor - Εξαφανίστηκαν για πολλούς τα μπόνους προ-παραγγελιών

Νέα προβλήματα για τον τίτλο
07 Μαΐου 2023 22:57
Star Wars Jedi: Survivor - Εξαφανίστηκαν για πολλούς τα μπόνους προ-παραγγελιών

Δυστυχώς, πέρα από τα θέματα με την χαμηλή απόδοση του τίτλου στο PC, οι παίκτες του Star Wars Jedi: Survivor αναφέρουν τώρα και ένα ακόμη εκνευριστικό ζήτημα.

Συγκεκριμένα, πολλοί από τους παίκτες που είχαν προ-παραγγείλει το παιχνίδι ή είχαν επιλέξει την Deluxe έκδοση ή είχαν αγοράσει το deluxe upgrade DLC αναφέρουν ότι τα επιπλέον αντικείμενα που αγόρασαν εξαφανίστηκαν ξαφνικά από το παιχνίδι, μετά από το πιο πρόσφατο patch. Οι παίκτες που αντιμετώπισαν αρχικά το πρόβλημα διαπίστωσαν ότι τα αντικείμενά τους είχαν εξαφανιστεί προσωρινά, έπειτα εμφανιστήκαν για λίγο, μόνο και μόνο για να εξαφανιστούν ξανά εν τέλει.

Τα forums του Steam κατακλείστηκαν με σχετικές αναφορές, ενώ το θέμα συζητήθηκε και στα forums της EA. Εκεί ένας αντιπρόσωπος της εταιρίας ξεκαθάρισε πως πράγματι υπάρχει πρόβλημα και πως καταβάλλονται προσπάθειες για να λυθεί.

Αναλυτικότερα, τόνισε:

Οι ομάδες γνωρίζουν τις αναφορές και διερευνούν το ζήτημα.

Εάν έχουμε κάποια ενημέρωση, ελπίζουμε να μπορέσουμε να τη μοιραστούμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Εν τω μεταξύ, συνιστάται να προσπαθήσετε να κάνετε repair τα αρχεία του παιχνιδιού για να δείτε αν αυτό θα σας επαναφέρει την πρόσβαση στα bonus αντικείμενα και να σιγουρέψετε ότι τα DLCs έχουν εγκατασταθεί σωστά.

Εκτός από αυτά τα bonus αντικείμενα που λείπουν, οι παίκτες αναφέρουν ότι υπάρχουν ακόμη και άλλα σοβαρά προβλήματα στο παιχνίδι, όπως ένας εχθρός που μπορεί να προκαλέσει την απώλεια XP και ένα boss που είναι αδύνατο να νικηθεί υπό συγκεκριμένες συνθήκες, μπλοκάροντας την πρόοδο.

Όπως φαίνεται, λοιπόν, η Respawn Entertainment έχει ακόμη αρκετό δρόμο μπροστά της, έχοντας φυσικά υποσχεθεί πολλά περισσότερα updates.

Το Star Wars Jedi: Survivor κυκλοφορεί από τις 28 Απριλίου για τα PlayStation 5, Xbox Series X |S και PC. Για περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό review των Unboxholics για τον τίτλο πατώντας εδώ.