Αποκτήστε 7 souls-like παιχνίδια σε μία πολύ καλή τιμή

Το νέο φιλανθρωπικό Humble Bundle είναι γεγονός
04 Μαΐου 2023 13:23
Αποκτήστε 7 souls-like παιχνίδια σε μία πολύ καλή τιμή

Το νέο Humble Bundle πακέτο είναι γεγονός και από αυτή τη στιγμή θα έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε 7 “souls-like” παιχνίδια με λιγότερα από 17 ευρώ. Το Humble Bundle Striking Soulslikes φέρνει 7 διαφορετικές προτάσεις και τέσσερις διαφορετικές βαθμίδες τιμής.

Πιο συγκεκριμένα, το πακέτο ξεκινάει από τα €4.52 και προσφέρει το Salt and Sanctuary, το οποίο έχει πολύ καλή βαθμολογία στο Steam και κοστίζει κανονικά €17.99. Η δεύτερη επιλογή ανέρχεται στα €9.05 και περιέχει τα Salt and Sanctuary, Blade of Darkness (€12.49 αρχική τιμή) και Mortal Shell (€24.99 αρχική τιμή).

Στη συνέχεια, η 3η βαθμίδα που κοστίζει €13.58 διαθέτει όλα τα παραπάνω παιχνίδια, αλλά και τα Aeterna Noctis και Dread Delusion, με τις τιμές τους στο Steam να είναι €29.99 και €16.79 αντίστοιχα.

Το τελευταίο και πιο ακριβό πακέτο είναι στα €16.30 και εκτός από τα παραπάνω περιέχει και τα Sands of Aura και Loot River, με αρχική τιμή στα €16.74 και €24.99. Σχεδόν όλα τα παιχνίδια έχουν “very positive” κριτικές από τους χρήστες του Steam.

Αγοράστε το πακέτο που σας ταιριάζει πατώντας εδώ.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι όλα τα παιχνίδια του Striking Soulslikes του Humble Bundle είναι για το Steam. Η προσφορά του πακέτου θα ολοκληρωθεί σε 8 μέρες από σήμερα, δηλαδή στις 12 Μαΐου.

Μπορείτε φυσικά να επιλέξετε να πληρώσετε περισσότερα χρήματα από αυτές τις τιμές, μιας και πρόκειται για φιλανθρωπικό σκοπό. Σε αυτήν την περίπτωση, το Humble Bundle θα δώσει μέρος των εσόδων στο charity:water.

Το Humble Bundle σάς επιτρέπει να επιλέξετε πόσα χρήματα θα διατεθούν για τον καλό σκοπό, πόσα στους developers και πόσα στην ίδια την πλατφόρμα κατά το check out.