Ο Luke Skywalker επιστρέφει στο ξεκαρδιστικό διαφημιστικό του Star Wars Jedi: Survivor (ΒΙΝΤΕΟ)

Η αντίδρασή του Mark Hamill όταν έχει δύο lightsabers ο Cal και όχι ένα είναι όλα τα λεφτά
27 Απριλίου 2023 22:59
Ο Luke Skywalker επιστρέφει στο ξεκαρδιστικό διαφημιστικό του Star Wars Jedi: Survivor (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετράμε μερικές ώρες πριν κυκλοφορήσει παγκοσμίως το πολυαναμενόμενο Star Wars Jedi: Survivor στις 28 Απριλίου και η ΕΑ κυκλοφόρησε ένα επικό και ξεκαρδιστικό διαφημιστικό για να συνοδεύσει το λανσάρισμά του. 

Σε αυτό επιστρέφει ο Luke Skywalker, δηλαδή ο Mark Hamill για να μάθει λίγη...μπαλίτσα στον Jedi πρωταγωνιστή του παιχνιδιού, τον Cal Kestis (Cameron Monaghan). Ο θρυλικός ηθοποιός του Luke καθοδηγηθεί σαν "padawan" του τον Cameron Monaghan στα γυρίσματα του motion capture του Star Wars Jedi: Survivor, μαθαίνοντάς του τους τρόπους τη Δύναμης. 

Από το πώς να κρατάει σωστά το φωτόσπαθο και όχι σαν μπαστούνι του μπέιζμπολ, μέχρι εκπαίδευση μάχης με ποπκορν και mind tricks, το διαφημιστικό κλείνει το μάτι στους Star Wars fans με τις αναφορές του. Το κερασάκι στην τούρτα βάζει η αντίδραση του Hamill όταν βλέπει ότι έδωσαν στον Cal δύο φωτόσπαθα! 

Δείτε το επικό διαφημιστικό του Star Wars Jedi: Survivor

Μια αναστάτωση στην κοινότητα έχει προκληθεί εξαιτίας του ότι το Jedi: Survivor δε θα περιέχει ολόκληρο το παιχνίδι στο δισκάκι του. 

Λίγα λόγια για το Star Wars Jedi: Survivor 

Σε περίπτωση που θέλετε ένα φρεσκάρισμα, το Star Wars Jedi Survivor είναι το νέο third person, narrative-driven, action-adventure παιχνίδι της ταλαντούχας ομάδα ανάπτυξης Respawn Entertainment, των Titanfall παιχνιδιών και του Apex Legends, η οποία βρίσκεται σε στενή συνεργασία με την Lucasfilm Games για το project. Το Survivor θα αφηγηθεί το επόμενο κεφάλαιο της ιστορίας του Cal Kestis, με τα γεγονότα του να λαμβάνουν χώρα πέντε χρόνια μετά το Star Wars Jedi: Fallen Order.

Αναλυτικότερα, ο Cal θα πρέπει να μείνει ένα βήμα μπροστά από την Αυτοκρατορία που τον καταδιώκει συνεχώς, καθώς αρχίζει να αισθάνεται το βάρος του να είναι ένας από τους τελευταίους εναπομείναντες Jedi στον γαλαξία. Φυσικά, στη νέα του περιπέτεια τον συνοδεύει ο έμπιστος σύντροφός του, ο BD-1, ενώ ο Cal θα συναντήσει και θα συμμαχήσει και με μια σειρά από άλλους μοναδικούς και ενδιαφέροντες χαρακτήρες.

Μάλιστα, το Jedi: Survivor υπόσχεται πως θα επεκτείνει το δυναμικό σύστημα μάχης της σειράς με νέους και καινοτόμους τρόπους, αφού για να επιβιώσει, ο Cal θα χρειαστεί να μάθει νέα skills και να αναπτύξει περαιτέρω τη σύνδεσή του με το Force.

Μάλιστα, ο Cal αυτή τη φορά δεν είναι ένας απλός Padawan, αλλά ένας πανίσχυρος Jedi Knight, έτοιμος να παλέψει με το σκοτάδι που έχει πέσει στον γαλαξία. Τον χαρακτήρα ενσαρκώνει για άλλη μια φορά ο Αμερικανός ηθοποιός, Cameron Monaghan.