Το στούντιο το Spider-Man 2 απάντησε με ξεκαρδιστικό τρόπο στους ανυπόμονους!

Με μια αναφορά σε πασίγνωστο meme
24 Απριλίου 2023 16:57
Το στούντιο το Spider-Man 2 απάντησε με ξεκαρδιστικό τρόπο στους ανυπόμονους!

Κατά πάσα πιθανότητα τελευταία θα έχετε συναντήσει στα social media τη φράση "Let Him Cook". Πρόκειται για ένα meme που ξεκίνησε το μακρινό 2010, αλλά πλέον έχει συνδεθεί με μια σκηνή από το βιντεοπαιχνίδι Kingdom Hearts 3, με τον Woody του Toy Story να κρατάει ψηλά το χέρι του, ζητώντας από τον πρωταγωνιστή Sora να κρατηθεί. Με μια αναφορά σε αυτό ακριβώς το meme αποφάσισε να απαντήσει, λοιπόν, η Insomniac Games, η ομάδα ανάπτυξης του Marvel’s Spider-Man 2 του PlayStation 5 στους fans που δεν μπορούν να συγκρατήσουν την ανυπομονησία τους.

Ειδικότερα, ένας χρήστης του μέσου κοινωνικής δικτύωσης Twitter ρώτησε την Insominac γιατί δεν έχει δείξει τίποτα από το παιχνίδι εδώ και δύο χρόνια, ενώ σύμφωνα με τις φήμες πρόκειται να κυκλοφορήσει πολύ σύντομα. Η απάντηση της ομάδας ήταν χαρακτηριστική, με τον επίσημο λογαριασμό να τονίζει: "Επειδή είμαστε στην κουζίνα. Μυρίζει ωραία εδώ μέσα, αλλά απλά ζητάμε λίγη περισσότερη υπομονή".

Όλες οι σχετικές αναρτήσεις ακολουθούν παρακάτω:

Όπως σας έχουμε ενημερώσει πρόσφατα η άκρως αναμενόμενη αποκλειστικότητα του PlayStation 5 μάλλον θα κυκλοφορήσει σε πέντε μήνες από τώρα, τον Σεπτέμβριο. Μάλιστα, ακούγεται επίσης ότι η Sony ετοιμάζει μια μαζική καμπάνια δημοσιότητας τον Αύγουστο. Επομένως, το «φαγητό» σύντομα θα είναι έτοιμο και θα δούμε επιτέλους τι ετοιμάζει η ταλαντούχα ομάδα τόσο καιρό.

Για την ιστορία, το Marvel’s Spider Man 2 είχε πρωτοανακοινωθεί το Σεπτέμβριο του 2021 στο PlayStation Showcase της Sony, μαζί με το Marvel’s Wolverine που επίσης αναπτύσσεται από την Insomniac. Το εντυπωσιακό trailer που είχε δοθεί στα φώτα της δημοσιότητας επιβεβαίωσε ότι ο Peter Parker και ο Miles Morales θα ενώσουν τις δυνάμεις τους στο sequel, έχοντας μεταξύ άλλων να αντιμετωπίσουν τον Venom.

Σε περίπτωση που θέλετε να φρεσκάρετε τη μνήμη σας, μπορείτε να παρακολουθήσετε ξανά το εν λόγω trailer μέσα από τον player που ακολουθεί παρακάτω.