Resident Evil 4: Παίκτες σκοτώνουν τις “Chainsaw Sisters” σε 1 δευτερόλεπτο με ένα κολπάκι (ΒΙΝΤΕΟ)

Έξυπνο!
03 Απριλίου 2023 16:56
Resident Evil 4: Παίκτες σκοτώνουν τις “Chainsaw Sisters” σε 1 δευτερόλεπτο με ένα κολπάκι (ΒΙΝΤΕΟ)

Δυσκολεύεστε να σκοτώσετε τις Chainsaw Sisters στο remake του Resident Evil 4; Βρέθηκε ένα πολύ εύκολο και έξυπνο κόλπο για να τις εξολοθρεύσετε μέσα σε 1 δευτερόλεπτο. Ναι, καλά διαβάσατε.

Πιο συγκεκριμένα, οι Chainsaw Sisters, οι οποίες εμφανίζονται στις πρώτες ώρες του παιχνιδιού, φαίνεται ότι δυσκολεύουν αρκετά πολλούς παίκτες, μιας και μπορούν να γίνουν εφιαλτικές αν δεν προσέξετε. Ωστόσο, υπάρχει ένα trick που σίγουρα θα σας βοηθήσει και στα υψηλότερα επίπεδα δυσκολίας.

Φυσικά, το βίντεο που θα βρείτε παρακάτω, το οποίο ανέβηκε στο YouTube κανάλι ονόματι “Bear Gaming Asia”, έγινε πολύ γρήγορα viral και μετράει ήδη περισσότερες από 800.000 προβολές. Στην ουσία, αυτό που πρέπει να κάνετε, είναι να εξοπλίσετε το Bolt Thrower και να ρίξετε με αυτό στη λάμπα που βρίσκεται ακριβώς πάνω από το Crank (εκεί που βγαίνουν οι Chainsaw Sisters), για 5 φορές.

Αυτό που θα γίνει, είναι ότι μόλις παίξει το cutscene και εμφανιστούν οι Chainsaw Sisters, τα βέλη του Bolt Thrower «θα σκάσουν» με αποτέλεσμα να πέσουν απευθείας.

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε:

Παρενόχληση από gamers στην ηθοποιό της Ada Wong – Αναγκάστηκε να κλείσει το Instagram της. Περισσότερα γι’ αυτό μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ. Αν κάνετε κλικ εδώ, θα μάθετε ποιο Resident Evil είναι το πιο τρομακτικό, σύμφωνα πάντα με τους fans της σειράς.

Περισσότερα για το Resident Evil 4 Remake μπορείτε να μάθετε μέσα από το αναλυτικό video review που επιμελήθηκε για τους Unboxholics ο Σάκης Καρπάς και ο Γιώργος Πρίτσκας.

Το Resident Evil 4 είναι διαθέσιμο για τα PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC. Αξίζει να αναφερθεί πως το remake προσεχώς θα εμπλουτιστεί και με νέο περιεχόμενο, ειδικά σχεδιασμένο για το PlayStation VR 2 της Sony.