Αυτό είναι το πιο τρομακτικό Resident Evil σύμφωνα με τους fans

Δείτε τη ψηφοφορία του Famitsu
25 Μαρτίου 2023 15:54
Αυτό είναι το πιο τρομακτικό Resident Evil σύμφωνα με τους fans

Το Resident Evil 4 Remake κυκλοφορεί εδώ και λίγες ημέρες παγκοσμίως και ελέω αυτού, το γνωστό περιοδικό, Famitsu, έκανε μία ψηφοφορία που αφορά το γνωστό franchise της Capcom. Πιο συγκεκριμένα, οι fans έπρεπε να ψηφίσουν ποιον πρωταγωνιστή θεωρούν καλύτερο, ποιο είναι το πιο τρομακτικό παιχνίδι της σειράς, αλλά και ποιος εχθρός είναι ο πιο «μισητός».

Σύμφωνα πάντα με αυτή την ψηφοφορία, ο πιο αγαπητός χαρακτήρας για τους fans είναι ο Leon S. Kennedy, ενώ η Jill Valentine και ο Chris Redfield έχουν την 2η και την 3η θέση αντίστοιχα. Στην 4η θέση υπάρχει η Ada Wong, ενώ η Claire Redfield ανέρχεται 5η.

Οι περισσότεροι fans μπήκαν στον κόσμο του “Biohazard” με το 1ο στο PlayStation 1, ενώ θεωρούν το πιο τρομακτικό κεφάλαιο το Resident Evil VII. Επίσης, ο πιο μισητός χαρακτήρας-εχθρός θεωρείται ο Albert Wesker, ενώ στη 2η θέση έχουμε τον Nicholai και στην 3η τα Lickers.

Η ψηφοφορία δημοσιεύτηκε και στο Twitter

Περισσότερα για το Resident Evil 4 Remake μπορείτε να μάθετε μέσα από το αναλυτικό video review που επιμελήθηκε για τους Unboxholics ο Σάκης Καρπάς και ο Γιώργος Πρίτσκας. Το Resident Evil 4 είναι διαθέσιμο για τα PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC. Αξίζει να αναφερθεί πως το remake προσεχώς θα εμπλουτιστεί και με νέο περιεχόμενο, ειδικά σχεδιασμένο για το PlayStation VR 2 της Sony.

Εσάς ποιο Resident Evil είναι το αγαπημένο σας; Ποιο θεωρείτε το πιο τρομακτικό και φυσικά ποιος είναι ο αγαπημένος σας χαρακτήρας; Πείτε μας στα σχόλια!