Έρχεται νέο God of War παιχνίδι μετά το Ragnarok; - Η δήλωση που άναψε φωτιές!

Και μάλλον αποκάλυψε έμμεσα που θα λαμβάνει χώρα
27 Μαρτίου 2023 14:10
Έρχεται νέο God of War παιχνίδι μετά το Ragnarok; - Η δήλωση που άναψε φωτιές!

Η ιστορία φαίνεται πως επαναλαμβάνεται και όπως έχει συμβεί πολλές φορές στο παρελθόν, ένας voice actor φαίνεται πως μόλις αποκάλυψε την ύπαρξη ενός άκρως αναμενόμενου παιχνιδιού που ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα. Συγκεκριμένα, την τιμητική τους έχουν αυτή τη φορά οι fans της σειράς God of War, καθώς ο ηθοποιός που έδωσε τη φωνή του Tyr, άφησε να εννοηθεί ότι ο σκανδιναβικός θεός του πολέμου θα επιστρέψει σε κάποιο μελλοντικό παιχνίδι.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, ο Ben Prendergast, ο οποίος υποδύθηκε τον Tyr στο τρομερά επιτυχημένο στο God of War: Ragnarok, πραγματοποίησε την εν λόγω δήλωση κατά τη διάρκεια ενός πάνελ της PAX East 2023. Σε αυτό μιλούσε γενικότερα για την ανάπτυξη και την υποδοχή του παιχνιδιού, αλλά όπως αποδείχθηκε δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί, αποκαλύπτοντας πληροφορίες και για το μέλλον.

Σύμφωνα με το μέσο Shark Games, ο Prendergast δήλωσε: "Θα πω αυτό: Δεν είναι η τελευταία φορά που βλέπετε τον Tyr". Στη συνέχεια επίσης ανέφερε ότι γνωρίζει "λίγα " για το επόμενο God of War παιχνίδι, τονίζοντας ότι υπέγραψε NDA συμβόλαιο που τον εμποδίζει από το να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες.

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, ο Tyr ήταν ένας σημαντικός χαρακτήρας στο God of War: Ragnarok και χωρίς να περνάμε σε spoilers έπαιξε καθοριστικό ρόλο για την έκβαση της ιστορίας. Παρόλα αυτά, με τον τρόπο που ολοκληρώνεται το παιχνίδι, σίγουρα υπάρχουν στοιχεία για τον Tyr που θα μπορούσαν να διερευνηθούν περαιτέρω σε μια πιθανή συνέχεια. Αυτό ακριβώς φαίνεται να υποδηλώνουν και τα σχόλια του Prendergast.

Για την ώρα, η Sony Santa Monica, η ομάδα ανάπτυξης της σειράς God of War, δεν έχει ανακοινώσει επίσημα τίποτα για κάποιο νέο God of War παιχνίδι. Ωστόσο, δεδομένης της δημοτικότητας και της επιτυχίας της σειράς, είναι πιθανό να εργάζονται ήδη πάνω σε κάτι. Το αξιοσημείωτο είναι πως αν πράγματι εμπλέκεται ξανά ο Tyr, μάλλον και το επόμενο God of War θα λαμβάνει χώρα στη Σκανδιναβία.


Για περισσότερα σχετικά με το God of War Ragnarok μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό review των Unboxholics πατώντας εδώ, ενώ μπορείτε να βρείτε και το gameplay βίντεο μας, πατώντας εδώ. Συγχρόνως, πατώντας εδώ θα βρείτε το unboxing μας για την συλλεκτική του έκδοση.

Από την άλλη, σε περίπτωση που δεν έχετε ξεκινήσει ακόμη την περιπέτεια και θέλετε να φρεσκάρετε τη μνήμη σας, μπορείτε να παρακολουθήσετε ξανά το πρώτο gameplay trailer πατώντας εδώ. Επιπροσθέτως, μπορείτε να δείτε τις διάφορες εκδόσεις του παιχνιδιού που βρίσκονται στα ράφια των φυσικών και ψηφιακών καταστημάτων, καθώς και αναλυτικά τα περιεχόμενά τους πατώντας εδώ. Ακόμη, πατώντας εδώ θα βρείτε το επίσημο recap βίντεο του PlayStation, το οποίο θα σας θυμίσει όλα όσα έγιναν στο προηγούμενο παιχνίδι.