Steam: Προλάβετε με τεράστια έκπτωση δύο πολυβραβευμένα παιχνίδια

Μια ευκαιρία που δε χάνεται, για όσους δεν τα έχουν παίξει
13 Μαρτίου 2023 13:54
Steam: Προλάβετε με τεράστια έκπτωση δύο πολυβραβευμένα παιχνίδια

Αυτή τη στιγμή μπορείτε να βρείτε στο Steam δύο αριστουργηματικά παιχνίδια με τεράστιες εκπτώσεις -90%. Ο λόγος γίνεται για τις δύο δημιουργίες της ταλαντούχας ομάδας ανάπτυξης Playdead, το Limbo και το Inside, που έχουν αποσπάσει αναρίθμητα βραβεία και διθυραμβικές κριτικές. Ομοίως, και οι παίκτες έχουν αγκαλιάσει τα δύο παιχνίδια, με ‘Very Positive’ κριτικές για το πρώτο και ‘Overwhelmingly Positive’ για το δεύτερο, όσον αφορά πάντα την πλατφόρμα της Valve.

Η προσφορά ισχύει μέχρι και τις 16 Μαρτίου, ρίχνοντας την τιμή του LIMBO στα €0,99 και την τιμή του Inside στα €1,99. Παράλληλα, αν κάποιος θελήσει να αποκτήσει και τους δύο τίτλους, υπάρχει διαθέσιμο και ένα bundle που έχει ακόμη μεγαλύτερη έκπτωση, με την τιμή του να ανέρχεται στα €2,68.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε links και για τις δύο προσφορές:

Αποκτήστε το Inside έναντι €1,99 στο Steam:

Αποκτήστε το LIMBO έναντι €1,99 στο Steam:

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, και τα δύο παιχνίδια είναι 2D side-srollers, ενσωματώνοντας ένα σύστημα physics για τα περιβαλλοντικά αντικείμενα και τον χαρακτήρα του παίκτη. Το LIMBO έχει ασπρόμαυρη, μινιμαλιστική αισθητική και αφηγείται την ιστορία ενός ανώνυμου αγοριού που ψάχνει την αδερφή του, όταν ξυπνά στη μέση ενός δάσους γεμάτο θανατηφόρες παγίδες.

Από την άλλη, το Inside έχει μια πιο πλούσια χρωματική παλέτα, αλλά παραμένει λιτό οπτικά, διατηρώντας ένα παρόμοιο στυλ συνολικά. Η ιστορία του έχει γεννήσει πολλές θεωρίες και εστιάζει πάλι σε ένα ανώνυμο αγόρι που βλέπουμε να κατηφορίζει μια πλαγιά, όταν αντικρίζει διάφορους μασκοφόρους φρουρούς καθώς τρέχει στο δάσος.

Tags: