Microsoft και Nintendo υπέγραψαν τεράστιο συμβόλαιο για το Call of Duty – Όλες οι πληροφορίες

Εξέλιξη της τελευταίας στιγμής
21 Φεβρουαρίου 2023 09:43
Microsoft και Nintendo υπέγραψαν τεράστιο συμβόλαιο για το Call of Duty – Όλες οι πληροφορίες

Η Microsoft μόλις υπέγραψε ένα μεγάλο συμβόλαιο με την Nintendo για να φέρνει τα παιχνίδια της συμπεριλαμβανομένου και του Call of Duty (αν ολοκληρωθεί η εξαγορά) και στην πλατφόρμα της ιαπωνικής εταιρίας, για τα επόμενα χρόνια. Πιο συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Microsoft, Brad Smith, έφερε αυτά τα νέα στη δημοσιότητα μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, οι διαπραγματεύσεις έχουν ολοκληρωθεί και οι δύο εταιρίες έχουν υπογράψει μια συμφωνία 10 ετών για να κυκλοφορεί το franchise της Activision και στους παίκτες της Nintendo, από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του (Day One).

Οι δηλώσεις του Brad Smith:

Η Microsoft και η Nintendo έχουν διαπραγματευτεί και έχουν υπογράψει μια συμφωνία 10 ετών για να φέρουν το Call of Duty στους παίκτες της Nintendo την ίδια μέρα με το Xbox με όλα τα χαρακτηριστικά και όλο το περιεχόμενο που θα κυκλοφορεί. Έτσι οι παίκτες της Nintendo θα μπορούν να βιώσουν το Call of Duty όπως ακριβώς οι παίκτες του Xbox και του PlayStation.

Δεσμευόμαστε να παρέχουμε μακροπρόθεσμη ίση πρόσβαση στο Call of Duty σε άλλες πλατφόρμες, φέροντας έτσι περισσότερες επιλογές σε περισσότερους παίκτες, καθώς και περισσότερο ανταγωνισμό στη βιομηχανία των βιντεοπαιχνιδιών.

Ο Smith λέει στο tweet του για παιχνίδια του Xbox (γενικά), αλλά η επίσημη επιστολή επικεντρώνεται μόνο στο Call of Duty.

Πριν μερικές ώρες σας ενημερώσαμε για μία φήμη που κυκλοφορεί που θέλει στελέχη της Sony να πηγαίνουν στα κεντρικά γραφεία της Microsoft. Περισσότερα γι’ αυτό μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.

Με αυτό το συμβόλαιο, λοιπόν, η Microsoft στην ουσία δεσμεύτηκε νομικά ότι θα φέρνει το Call of Duty και στην πλατφόρμα της Nintendo. Μένει να δούμε, λοιπόν, εάν ολοκληρωθεί όντως η εξαγορά της Activision Blizzard.