The Day Before: Το “θρίλερ“ συνεχίζεται – Κατέβηκε το gameplay βίντεο και αυτός είναι ο λόγος

Μαζί με κάποια άλλα πλάνα
13 Φεβρουαρίου 2023 17:58
The Day Before: Το “θρίλερ“ συνεχίζεται – Κατέβηκε το gameplay βίντεο και αυτός είναι ο λόγος

Το θρίλερ του The Day Before και της ομάδας ανάπτυξης, Fntastic φαίνεται πως συνεχίζεται. Όπως έγινε γνωστό μέσα από το επίσημο twitter της εταιρίας, το πραγματικό gameplay βίντεο που κυκλοφόρησε πρόσφατα, μόλις κατέβηκε από το YouTube.

Ο λόγος; Όπως επισημαίνει η Fntastic φταίει για άλλη μια φορά το εμπορικό σήμα, μιας και ένας άλλος έχει τα δικαιώματα του ονόματος The Day Before. “Πρώτα το Steam και τώρα το YouTube. Αφαίρεσαν ορισμένα βίντεο από το κανάλι μας λόγω διαφωνίας σχετικά με το εμπορικό σήμα.” Αυτά είπε μεταξύ άλλων η Fntastic σε δηλώσεις της και συνεχίζει με τα εξής:

Ο κάτοχος των δικαιωμάτων του ονόματος The Day Before είναι ένας developer που έχει φτιάξει μία γνωστή εφαρμογή ημερολογίου (υπάρχει όντως εφαρμογή TheDayBefore και έχει 10 εκ. downloads), η οποία δεν έχει καμία σχέση με το genre των βιντεοπαιχνιδιών.

Ανακοινώσαμε το παιχνίδι μας το 2021 και μετά έβαλε εκείνος την αίτηση για το εμπορικό σήμα πριν από εμάς.

Οι δηλώσεις της Fntastic έκλεισαν λέγοντας ότι ο εν λόγω προγραμματιστής επικοινώνησε μαζί της για να «συζητήσουν διάφορα» (ίσως κάποιο deal), αλλά φαίνεται ότι η Fntastic δε θέλει. Η επιστολή του στούντιο κλείνει με τη φράση: «Θα παλέψουμε. Η δύναμη είναι στην αλήθεια».

Η Fntastic προέβη και σε άλλες δηλώσεις πριν από μερικές ημέρες λέγοντας ότι το παιχνίδι της δεν είναι απάτη.

Όλοι ζούμε σε μια εποχή παραπληροφόρησης και έλλειψης ελέγχου των γεγονότων. Ο καθένας μπορεί να πει οτιδήποτε για δημοσιότητα και όλοι θα τον πιστέψουν. Η παραπληροφόρηση πρέπει να αντιμετωπιστεί, καθώς μπορεί να βλάψει όχι μόνο εμάς, αλλά και διάφορα άλλα ανεξάρτητα και μικρά/μεσαία στούντιο. Έχει επίσης ψυχολογικό αντίκτυπο στα μέλη αυτών των ομάδων.

Μετά την κυκλοφορία του The Day Before, λοιπόν, θα σκεφτούμε πώς να βοηθήσουμε τους αρχάριους developers να αντιμετωπίσουν τα fakes και θα διαθέσουμε πόρους για αυτό. Το να καταστρέφεις είναι εύκολο. Το να δημιουργείς είναι δύσκολο.

The Day Before: Η ομάδα απάντα ξανά σε όσους αποκαλούν το παιχνίδι «απάτη»

Σε περίπτωση που θέλετε ένα φρεσκάρισμα, το The Day Before χαρακτηρίζεται ως ένα open world survival game MMO, το οποίο λαμβάνει χώρα σε μια μεταποκαλυπτική Αμερική που είναι γεμάτη ζόμπι και επιζώντες που σκοτώνονται μεταξύ τους για φαγητό, όπλα και αυτοκίνητα. Το παιχνίδι φαίνεται να συνδυάζει στοιχεία άλλων λατρεμένων τίτλων, όπως τα The Last of Us, DayZ και The Division, και είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον την κοινότητας από το πρώτο του κιόλας trailer, το οποίο είχε γίνει viral.

Τέλος, αυτή τη στιγμή δεν μπορείτε να βρείτε το πρόσφατο gameplay βίντεο στο YouTube λόγω του strike που έχει, ενώ έχουν εξαφανιστεί και άλλα παλιότερα βίντεο.

Το The Day Before αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 10 Νοεμβρίου για το PC.