Το trailer για την 6η σεζόν του Rick and Morty είναι επιτέλους εδώ γεμάτο παράνοια!

Αυτό είναι για τους φανατικούς και μόνο!
11 Αυγούστου 2022 18:58
Το trailer για την 6η σεζόν του Rick and Morty είναι επιτέλους εδώ γεμάτο παράνοια!

Ναι, είναι εδώ! Το επίσημο trailer για την πολυπόθητη 6η σεζόν του Rick and Morty μόλις κυκλοφόρησε με μουσική συνοδεία από τους Black Sabbath και το "Paranoid". Η σειρά που αγαπήθηκε από μικρούς και μεγάλους θα επιστρέψει τον Σεπτέμβριο, φυσικά με την ίδια καφρίλα και τρέλα.

Το νέο βίντεο που θα δείτε παρακάτω μπορεί να είναι μικρό σε διάρκεια, αλλά παρ’ όλα αυτά σάς δίνει μια γερή γεύση από αυτά που πρέπει να περιμένετε. Μάλιστα, η λεζάντα του βίντεο αναφέρει χαρακτηριστικά πως αυτό το βίντεο είναι για τους σκληροπυρηνικούς fans ("Die Hards" reference στο Die Hard όπως θα δείτε και στο trailer).

Ο πρόεδρος του Adult Swim, Michael Ouweleen, σημείωσε πρόσφατα πως θα είναι μια "εμβληματική σεζόν" η επερχόμενη, ανακοινώνοντας πως οι fans θα έχουν ιδιαίτερη συμμετοχή σε αυτή και να "έχουν τα μάτια τους 14". Όσον αφορά τα όσα γνωρίζουμε για την 6η σεζόν, τα επεισόδια θα ακολουθούν την ευρύτερη ιστορία του σόου, αντί να δίνουν βαρύτητα σε αυτοτελής περιπέτειες.

Τον περασμένο Μάιο, ένας εκ των σεναριογράφων του Rick and Morty είχε κάνει tease πως ξεκίνησαν να γράφουν την 8η σεζόν, κάτι που σημαίνει ότι τουλάχιστον σεναριακά βρίσκονται τόσο μπροστά, που είναι κάτι το ενθαρρυντικό. Είναι άλλωστε και ένα δείγμα πως η ομάδα των δημιουργών, Dan Harmon και Justin Roiland, διανύουν μια δημιουργική περίοδο. Ευελπιστούμε να εκπληρώσουν το συμβόλαιο των 70 επεισοδίων που υπέγραψαν το 2018 με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η 6η σεζόν του Rick & Morty θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Σεπτεμβρίου του 2022 στο Adult Swim.

Δείτε το επίσημο trailer παρακάτω.