Η 6η σεζόν του My Hero Academia έχει πλέον ημερομηνία πρεμιέρας! (ΦΩΤΟ)

Δε θα χρειαστεί να περιμένετε πολύ για το νέο κεφάλαιο
25 Ιουλίου 2022 19:01
Η 6η σεζόν του My Hero Academia έχει πλέον ημερομηνία πρεμιέρας! (ΦΩΤΟ)

Αν είστε λάτρεις του My Hero Academia σάς έχουμε καλά νέα γιατί μόλις αποκαλύφθηκε πότε θα κάνει πρεμιέρα η 6η σεζόν του anime. Συγκεκριμένα, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της σειράς στο Twitter έγινε γνωστό ότι τα νέα επεισόδια από τον 6ο κύκλο θα ξεκινήσουν την 1η του Οκτωβρίου.

Η σειρά είναι έτοιμη για το πιο έντονο “arc” που έχει δει τα τελευταία χρόνια, καθώς θα πάρει μία πιο σκοτεινή τροπή. Άλλωστε, ο μεγάλος πόλεμος είναι στον ορίζοντα για τους ήρωές μας και ούτε οι “pro” πρόκειται να βγουν αλώβητοι από αυτή τη δοκιμασία.

Η 6η σεζόν θα είναι σε σκηνοθεσία των Kenji Nagasaki και Masahiro Mukai και αναμένεται να ακολουθήσει την ιστορία του αυθεντικού manga ξεκινώντας από τα πρώτα κεφάλαια του 27ου τόμου, το οποίο ξεκινά με μια μεγάλη αντιπαράθεση μεταξύ των ηρώων και των κακών του Paranormal Liberation Front.

Δείτε τη νέα αφίσα παρακάτω.

Αυτή τη στιγμή, δεν έχουμε μάθει σχεδόν τίποτα άλλο για την 6η σεζόν του My Hero Academia, μιας και το στούντιο κρατά όλες τις πληροφορίες καλά κλειδωμένες. Αυτό που ξέρουμε, όμως, είναι ότι ο πόλεμος θα είναι ολοκληρωτικός και θα φέρει την ισορροπία.

Η 6η σεζόν του My Hero Academia θα ξεκινήσει την 1η του Οκτωβρίου.