Τρομερή επιτυχία για το μουσικό θέμα “The Rumbling” του Attack on Titan

Ακούστε το για ακόμη μία φορά
02 Φεβρουαρίου 2022 13:27
Τρομερή επιτυχία για το μουσικό θέμα “The Rumbling” του Attack on Titan

Το opening theme του 2ου μέρους της τελευταίας σεζόν του Attack on Titan έφτασε στην κορυφή των charts του Billboard των ΗΠΑ. Συγκεκριμένα, το εναρκτήριο θέμα “The Rumbling” βρέθηκε στην κορυφή στις 22 Ιανουαρίου και αυτή τη στιγμή είναι στο νούμερο 2 στο “Hot Hard Rock Songs” του Billboard.

Όπως μεταφέρει το Anime News Network, η μουσική εταιρία Pony Canyon ανέφερε ότι το μουσικό θέμα είχε πάνω από 10 εκατομμύρια ακροάσεις την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του στις streaming πλατφόρμες, ενώ το επίσημο βίντεο στο YouTube μετράει ήδη 31 εκατομμύρια προβολές.

Το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι πως είναι η σύντομη βερσιόν του κομματιού, το οποίο δημιουργήθηκε από την ιαπωνική μέταλ μπάντα “SiM” και η πλήρης έκδοσή του αναμένεται στις 7 Φεβρουαρίου.

Για την ιστορία, το Attack on Titan ξεκίνησε ως manga το 2009 από τον ταλαντούχο Hajime Isayama, γνωρίζοντας τεράστια επιτυχία με πολλαπλά βραβεία μέχρι σήμερα. Η πρώτη σεζόν του anime έκανε το ντεμπούτο της το 2013, ακολουθώντας τα γεγονότα του manga που πλέον έχει ολοκληρωθεί.

Ακούστε το μουσικό θέμα παρακάτω.