Attack on Titan Final Season Special 2: Το επίσημο trailer του μεγάλου φινάλε έφτασε!

Και κορυφώνει το hype
28 Οκτωβρίου 2023 23:08
Attack on Titan Final Season Special 2: Το επίσημο trailer του μεγάλου φινάλε έφτασε!

Η αντίστροφη μέτρηση μπορεί και επίσημα να ξεκινήσει. Το μεγάλο φινάλε του Attack on Titan anime απέχει μόλις μερικά εικοσιτετράωρα. Ναι, στα αλήθεια αυτή τη φορά.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η επίσημη ιστοσελίδα του σόου επιβεβαίωσε πως το Attack on Titan Final Season THE FINAL CHAPTERS Special 2 θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Νοεμβρίου στην Ιαπωνία, δίνοντας συγχρόνως στα φώτα της δημοσιότητας και το επίσημο trailer. Το δεύτερο και τελευταίο ειδικό επεισόδιο της σεζόν θα έχει διάρκεια 85 λεπτά και μετά την πρεμιέρα του θα ακολουθήσει ένα παγκόσμιο εορταστικό online event, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 5 με 8 Νοεμβρίου. Σε αυτό μέλη του καστ και διάφοροι συντελεστές της σειράς θα μιλήσουν για την εμπειρία τους μέχρι το φινάλε, ενώ έχουν προγραμματιστεί και άλλες ειδικές εκδηλώσεις.

Για την ιστορία, το πρώτο μισό του Attack on Titan Final Season The Final Chapters είχε κυκλοφορήσει στις 4 Μαρτίου, με διάρκεια μια ώρα. Για περισσότερα μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό review των Unboxholics πατώντας εδώ.

Κάπως έτσι, λοιπόν, κλείνει ένας κύκλος 10 χρόνων για την anime σειρά που έχει αγαπηθεί όσο λίγες. Γνωστό στην Ιαπωνία ως Shingeki no Kyojin, το anime αφηγείται μια καθηλωτική ιστορία:

Πριν από πολλά χρόνια, τα τελευταία απομεινάρια της ανθρωπότητας αναγκάστηκαν να αποσυρθούν πίσω από τα πανύψηλα τείχη μιας οχυρωμένης πόλης για να γλιτώσουν από τους τεράστιους, ανθρωποφάγους Τιτάνες που τριγυρνούσαν στη Γη έξω από το φρούριό τους. Μόνο τα ηρωικά μέλη του Scouting Legion τόλμησαν να ξεφύγουν από την ασφάλεια των τειχών - αλλά ακόμα και αυτοί οι γενναίοι πολεμιστές σπάνια επέστρεφαν ζωντανοί. Όσοι βρίσκονταν μέσα στην πόλη κρατούσαν την ψευδαίσθηση μιας ειρηνικής ζωής, μέχρι τη μέρα που το όνειρο αυτό γκρεμίστηκε και η μικρή τους ελπίδα επιβίωσης περιορίστηκε σε μια τρομακτική επιλογή: να σκοτώσουν - ή να καταβροχθίσουν!

Ακολουθεί το εν λόγω trailer.