Το Attack on Titan επιστρέφει με το “Final Season“ και τώρα ξέρουμε πότε!

Και έρχεται πολύ πιο σύντομα απ’ όσο νομίζετε
11 Σεπτεμβρίου 2023 14:57
Το Attack on Titan επιστρέφει με το “Final Season“ και τώρα ξέρουμε πότε!

Το μεγάλο φινάλε για το Attack on Titan πλησιάζει και μόλις μάθαμε πότε ακριβώς θα κάνει πρεμιέρα. Πιο συγκεκριμένα, το Attack on Titan: The Final Season Part 3 (Part 2) αναμένεται να παίξει αυτόν τον Νοέμβριο. 

Γνωρίζατε εδώ και καιρό ότι τα τελευταία επεισόδια θα καταφθάσουν κάποια στιγμή μέσα στο φθινόπωρο του 2023, αλλά δεν είχε γίνει γνωστή η ακριβής ημερομηνία. Έτσι, πρέπει να προετοιμαστείτε κατάλληλα, γιατί τα τελευταία επεισόδια θα ξεκινήσουν να προβάλλονται στις 4 Νοεμβρίου.  

Γιατί άργησαν τα επεισόδια τόσο πολύ; Να σας υπενθυμίσουμε ότι τα τελευταία επεισόδια ήταν να παίξουν στις αρχές της χρόνιας, αλλά φαίνεται ότι το στούντιο MAPPA ήθελε περισσότερο χρόνο για την κυκλοφορία τους. 

 Στο voice cast συμμετέχουν οι εξής: Yuuji Kaji ως Eren Yeager, Yui Ishikawa ως Mikasa Ackerman, Marina Inoue ως Armin Arlert και Yoshimasa Hosoya ως Reiner Braun. Οι Ayane Sakura, Hiroshi Kamiya και Romi Park παίζουν ξανά τους ρόλους τους ως Gabi, Levi και Magne. 

Για την ιστορία το Attack on Titan ξεκίνησε να προβάλλεται πριν από 10 χρόνια και συγκεκριμένα στις 7 Απριλίου του 2013. H 2η σεζόν προβλήθηκε τον Απρίλιο του 2017, η 3η σεζόν στις 23 Ιουλίου του 2018 και η 4η πρακτικά ξεκίνησε να προβάλλεται με το Part 1 τον Δεκέμβριο του 2020.