Κάποιος έφτιαξε το CGI short film του Attack on Titan και είναι επικό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Του πήρε ενάμιση χρόνο για να το κάνει
21 Ιουνίου 2024 13:03
Κάποιος έφτιαξε το CGI short film του Attack on Titan και είναι επικό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Χωρίς αμφιβολία, το Attack on Titan είναι από τα δημοφιλέστερα και ποιο ποιοτικά anime των τελευταίων ετών, με τους fans να ανυπομονούν για κάθε νέα σεζόν από τότε που κυκλοφόρησε. Το δημοφιλές anime έριξε αυλαία με το The Final Chapters και ένας fan είπε να το πάει σε άλλο επίπεδο.

Πιο συγκεκριμένα, ο χρήστης του YouTube, xieboli, έφτιαξε ολομόναχος ένα short film με CGI για το Attack on Titan, το οποίο κυκλοφορεί από τις αρχές του Ιουνίου και έχει γίνει ήδη viral με περισσότερες από 3 εκατομμύρια προβολές.

Πρόκειται στην ουσία για ένα tribute στο δημοφιλές anime, με τον xieboli να αναλαμβάνει εδώ όλα τα εφέ του βίντεο, ο οποίος χρειάστηκε περίπου ενάμιση χρόνο για όλο το αποτέλεσμα που θα βρείτε εντός του άρθρου.

Επίσης, αυτό θα μπορούσε να μας δώσει και μια μικρή γεύση από το πως θα μπορούσε να μοιάζει μία επικών διαστάσεων live-action ταινία του Attack on Titan.

"Αυτό είναι το τελευταίο μου προσωπικό έργο, μια ταινία μικρού μήκους του Attack on Titan. Σε αυτό το project, ήμουν υπεύθυνος για όλες τις πτυχές της παραγωγής. Πειραματίστηκα με τη δημιουργία και εξερεύνησα το 2D και 3D animation. Επειδή είναι η δική μου πρώτη φορά που δημιουργώ ένα τόσο μεγάλης κλίμακας έργο, τα storyboards βασίζονται στο πρωτότυπο περιεχόμενο, αλλά είχα πάρει έμπνευση και από άλλες ταινίες” δήλωσε ο δημιουργός.

Βρείτε το short film του Attack on Titan παρακάτω.