Τελικά το Attack on Titan θα συνεχιστεί το 2023 με το Season 4 Part 3 – Πρώτο trailer

Δεν τελείωσε με το επεισόδιο 87 η λατρεμένη anime σειρά
04 Απριλίου 2022 09:05
Τελικά το Attack on Titan θα συνεχιστεί το 2023 με το Season 4 Part 3 – Πρώτο trailer

Τελικά οι fans που περιμέναν χτες το μεγάλο φινάλε του Attack on Titan, ενδεχομένως με κάποιο διπλό επεισόδιο, θα χρειαστεί ξανά να περιμένουν.

Συγκεκριμένα, το Attack on Titan Final Season Part 2 ολοκληρώθηκε πριν από μερικές ώρες μέσα από το επεισόδιο 87 και αμέσως μετά ακολουθήσε η σχετική ανακοίνωση από τους δημιουργούς πως τελικά η Final Season θα έχει και συνέχεια. Αναλυτικότερα, το Attack on Titan Final Season Part 3 αναμένεται να ολοκληρώσει μια και καλή το λατρεμένο anime κάποια στιγμή το 2023.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί πως το αρχικό manga, στο οποίο βασίζεται το anime, διαθέτει 139 κεφάλαια και ολοκληρώθηκε τον Απρίλιο του 2021. Το φινάλε του είχε διχάσει αρκετά την κοινότητα, η οποία δεν το αγάπησε ομόφωνα όπως συνέβη με σχεδόν όλη την υπόλοιπη σειρά.

Αυτή τη στιγμή το anime έχει φτάσει περίπου στο κεφάλαιο 130 του manga, μέσα από τα 28 επεισόδια της Final Season. Η MAPPA, λοιπόν, έχει στη διάθεσή της άλλα 9 κεφάλαια από το αρχικό υλικό για να προσαρμόσει.

Για την ώρα δε γνωρίζουμε σε πόσα επεισόδια θα χωριστεί το Final Season Part 3, ούτε αν θα ακολουθήσει πιστά το αρχικό φινάλε του manga, αφού δεν είναι απίθανο το στούντιο να αλλάξει λεπτομέρειες στη δική του αφήγηση της ιστορίας. Περισσότερες λεπτομέρειες, όπως η συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας, αναμένεται να ανακοινωθούν καθώς πλησιάζουμε το ντεμπούτο του τρίτου μέρους το 2023.

Ακολουθεί το trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση, στο οποίο αξίζει να σημειωθεί πως βλέπουμε ξανά τον Levi να φοράει το ODM gear του, έτοιμος για δράση.