Attack on Titan: The Final Season Part 4 - Το trailer για το φινάλε έφτασε και είναι όσο επικό περιμένετε!

Στις οθόνες σας αυτόν τον Νοέμβριο
12 Σεπτεμβρίου 2023 14:58
Attack on Titan: The Final Season Part 4 - Το trailer για το φινάλε έφτασε και είναι όσο επικό περιμένετε!

Το Attack on Titan θα επιστρέψει στις οθόνες σας αυτόν τον Νοέμβριο και μόλις κυκλοφόρησε το επίσημο trailer για το Attack on Titan: The Final Season Part 4! 

Ετοιμαστείτε για ένα επεισόδιο επικών διαστάσεων και αυτό φαίνεται από το βίντεο που θα δείτε εντός του άρθρου με τους γνωστούς και αγαπητούς χαρακτήρες να δηλώνουν έτοιμοι για μάχη. Να σας υπενθυμίσουμε ότι το τελευταίο επεισόδιο ήταν να παίξει νωρίτερα μέσα στο 2023, αλλά φαίνεται ότι το στούντιο ανάπτυξης χρειαζόταν περισσότερο χρόνο για να φέρει ένα καλύτερο αποτέλεσμα. 

Μάλιστα, θα υπάρξει και ένα ειδικό πάρτι από το στούντιο που θα διαρκεί για τέσσερις ημέρες και θα περιλαμβάνει “ειδικά προγράμματα από την ομάδα και το cast”, όπου μεταξύ άλλων θα ακούσετε διάσημα τραγούδια από το anime, από τα τελευταία 10 χρόνια. 

Παρακολουθήστε το επικό trailer μέσα από τον player που ακολουθεί: 

Στο voice cast συμμετέχουν οι εξής: Yuuji Kaji ως Eren Yeager, Yui Ishikawa ως Mikasa Ackerman, Marina Inoue ως Armin Arlert και Yoshimasa Hosoya ως Reiner Braun. Οι Ayane Sakura, Hiroshi Kamiya και Romi Park παίζουν ξανά τους ρόλους τους ως Gabi, Levi και Magne.  

Το Attack on Titan επιστρέφει με το “Final Season“ και τώρα ξέρουμε πότε!

Για την ιστορία το Attack on Titan ξεκίνησε να προβάλλεται πριν από 10 χρόνια και συγκεκριμένα στις 7 Απριλίου του 2013. H 2η σεζόν προβλήθηκε τον Απρίλιο του 2017, η 3η σεζόν στις 23 Ιουλίου του 2018 και η 4η πρακτικά ξεκίνησε να προβάλλεται με το Part 1 τον Δεκέμβριο του 2020. 

Το Attack on Titan The Final Season Part 4 θα παίξει στις 4 Νοεμβρίου.