Όλα όσα γνωρίζουμε για το μεγάλο φινάλε του Attack on Titan!

Ραντεβού όλοι στις 4 Νοεμβρίου!
30 Οκτωβρίου 2023 14:30
Όλα όσα γνωρίζουμε για το μεγάλο φινάλε του Attack on Titan!

Έχει περάσει αρκετός καιρός από το προηγούμενο κεφάλαιο του Attack on Titan Final Season The Final Chapters, το οποίο είχε παίξει τον περασμένο Μάρτιο αφήνοντας με το στόμα ανοιχτό όλους τους θεατές και fans. Βρισκόμαστε πλέον μια ανάσα μακριά πριν το μεγάλο φινάλε της σειράς και σε αυτό το άρθρο θα βρείτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε γι’ αυτό. Με τίτλο Attack on Titan Final Season THE FINAL CHAPTERS Special 2, το φινάλε του πασίγνωστου anime ετοιμάζεται για ένα επικό κλείσιμο, όπως είδαμε άλλωστε και από τα πρόσφατα trailers.

Κάπως έτσι θα κλείσει ένας κύκλος 10 χρόνων για την επιτυχημένη anime σειρά γνωστή και ως Shingeki no Kyojin στην Ιαπωνία. Σε περίπτωση που ακόμη δεν έχετε παρακολουθήσει τη σειρά και σκέφτεστε να την ξεκινήσετε τώρα που ολοκληρώνεται, παρακάτω θα βρείτε την επίσημη σύνοψή της:

Πριν από πολλά χρόνια, τα τελευταία απομεινάρια της ανθρωπότητας αναγκάστηκαν να αποσυρθούν πίσω από τα πανύψηλα τείχη μιας οχυρωμένης πόλης για να γλιτώσουν από τους τεράστιους, ανθρωποφάγους Τιτάνες που τριγυρνούσαν στη Γη έξω από το φρούριό τους. Μόνο τα ηρωικά μέλη του Scouting Legion τόλμησαν να ξεφύγουν από την ασφάλεια των τειχών - αλλά ακόμα και αυτοί οι γενναίοι πολεμιστές σπάνια επέστρεφαν ζωντανοί. Όσοι βρίσκονταν μέσα στην πόλη κρατούσαν την ψευδαίσθηση μιας ειρηνικής ζωής, μέχρι τη μέρα που το όνειρο αυτό γκρεμίστηκε και η μικρή τους ελπίδα επιβίωσης περιορίστηκε σε μια τρομακτική επιλογή: να σκοτώσουν - ή να καταβροχθίσουν!

Το πιο πρόσφατο trailer του Special 2 θα το βρείτε παρακάτω:

Πότε θα κάνει πρεμιέρα το μεγάλο φινάλε του Attack On Titan;

Με την ονομασία Attack on Titan Final Season THE FINAL CHAPTERS Special 2, το μεγάλο φινάλε του πασίγνωστου και επιτυχημένου anime θα παίξει στις 4 Νοεμβρίου στην Ιαπωνία.

Θα είναι όντως το φινάλε;

Ναι, πλησιάζουμε στο τέλος της anime σειράς. Το Attack on Titan: Final Chapters Special 1 επικεντρωνόταν στα κεφάλαια 131-134 του γνωστού manga και πλέον έχουν απομείνει πέντε κεφάλαια για το Special 2 επεισόδιο. Αυτό σημαίνει ότι το φινάλε θα έχει διάρκεια τη μία ώρα περίπου (85 λεπτά) με την ιστορία να φτάνει οριστικά στο τέλος της.

Το ιαπωνικό και το αγγλικό cast του Attack on Titan σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε:

Yuki Kaji και Bryce Papenbrook ως Eren Yeager, Yui Ishikawa και Trina Nishimura ως Mikasa Ackerman, Marina Inoue και Josh Grelle ως Armin Arlert, Hiroshi Kamiya και Matthew Mercer ως Levi Ackerman, Kishou Taniyama και Mike McFarland ως Jean Kirstein, Hiro Shimono και Clifford Chapin ως Connie Springer, Yoshimasa Hosoya και Robert McCollum ως Reiner Braun, Ayane Sakura και  Lindsay Seidel ως Gabi Braun, Takehito Koyasu και Jason Liebrecht ως Zeke Yeager, Romi Park και Jessica Calvello ως Hange Zoe, Yuu Shimamura και Lauren Landa ως Annie Leonhart, Kensho Ono και Matt Shipman ως Floch Forster, Shiori Mikami και Bryn Apprill ως Historia Reiss, Manami Numakura και Amber Lee Connors ως Pieck Finger, Natsuki Hanae και Bryson Baugus ως Falco Grice και Kouji Hiwatari και Zeno Robinson ως Onyankopon.

Που μπορείτε να δείτε το anime;

Η επίσημη streaming πλατφόρμα για τη σειρά, σε Ευρώπη και Αμερική είναι το Crunchyroll. Πρόκειται για μία υπηρεσία τύπου Netflix που φιλοξένει χιλιάδες anime σειρές με μηνιαία συνδρομή.

Φινάλε…

Μετά την πρεμιέρα του τελευταίου επεισοδίου, θα ακολουθήσει ένα παγκόσμιο εορταστικό online event, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 5 με 8 Νοεμβρίου. Σε αυτό μέλη του καστ και οι συντελεστές της σειράς θα μιλήσουν για την εμπειρία τους μέχρι το φινάλε, ενώ έχουν προγραμματιστεί και άλλες ειδικές εκδηλώσεις.

Τι θα γίνει από εδώ και πέρα;

Με τον Erin να έχει ξεκινήσει ήδη το Rumbling, δηλαδή τη διαδικασία που απειλεί να καταστρέψει τον κόσμο, θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τι θα γίνει από εδώ και πέρα. Ο Eren βάζει ως στόχο να σκοτώσει όλους όσους βρίσκονται έξω από το νησί, έτσι ώστε, σύμφωνα με τη διεστραμμένη λογική του, να προστατεύσει την πατρίδα του και να απελευθερώσει το λαό του ύστερα από αιώνες καταπίεσης και μίσους.

Την άποψή μας για το Special 1 επεισόδιο μπορείτε να την διαβάσετε πατώντας εδώ.

Πηγή: Collider