Αυτό είναι το trailer για το φινάλε του Attack on Titan!

Τον χειμώνα η πρεμιέρα του
03 Ιουλίου 2023 12:51
Αυτό είναι το trailer για το φινάλε του Attack on Titan!

Το πρώτο trailer από το φινάλε του Attack on Titan είναι εδώ. Πιο συγκεκριμένα, μέσα από τα επίσημα social media του anime κυκλοφόρησε το “πρώτο preview” του Attack On Titan Final Season The Final Chapters Special 2 (όπως θα ονομάζεται) και θέλει να προετοιμάσει τους fans για ένα επικό φινάλε.

Το βίντεο ήρθε κατά τη διάρκεια του Anime Expo στο Los Angeles μέσα από το ειδικό πάνελ που είχε σχεδιάσει η MAPPA και το Crunchyroll. Ωστόσο, δεν έγινε ούτε τώρα γνωστό πότε ακριβώς θα κάνει πρεμιέρα, παρά μόνο ότι θα το δείτε κάποια στιγμή μέσα στον χειμώνα.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

 

Η περίληψη αναφέρει:

Στο νέο επεισόδιο η μοίρα του κόσμου κρέμεται από μία κλωστή, καθώς ο Eren απελευθερώνει την απόλυτη δύναμη των Τιτάνων. Εκείνος είναι αποφασσιμένος να εξαλείψει όλους όσους απειλούν την Eldia και θα οδηγήσει ένα στρατό από Colossal Titans προς το Marley. Τώρα ένα πλήρωμα πρώην συντρόφων και εχθρών αγωνίζεται να σταματήσει τη θανάσιμη αποστολή του. Το μόνο ερώτημα είναι: μπορούν να τον σταματήσουν;

Στο voice cast συμμετέχουν οι εξής: Yuuji Kaji ως Eren Yeager, Yui Ishikawa ως Mikasa Ackerman, Marina Inoue ως Armin Arlert και Yoshimasa Hosoya ως Reiner Braun. Οι Ayane Sakura, Hiroshi Kamiya και Romi Park θα υποδυθούν ξανά τους ρόλους τους ως Gabi, Levi και Magne.

Για την ιστορία το Attack on Titan ξεκίνησε να προβάλλεται πριν από 10 χρόνια και συγκεκριμένα στις 7 Απριλίου του 2013. H 2η σεζόν προβλήθηκε τον Απρίλιο του 2017, η 3η σεζόν στις 23 Ιουλίου του 2018 και η 4η πρακτικά ξεκίνησε να προβάλλεται με το Part 1 τον Δεκέμβριο του 2020.

Τον περασμένο Μάρτιο ανέβηκε και το αναλυτικό review μας για το Attack on Titan Season 4 Part 3 και μπορείτε να το διαβάσετε πατώντας εδώ.

Το Α' Μέρος του Attack on Titan: The Final Season έκανε πρεμιέρα στις 4 Μαρτίου με ένα ειδικό επεισόδιο διάρκειας μιας ώρας. Ακόμη όμως δεν είναι γνωστό πότε ακριβώς θα βγει το Β' Μέρος του Final Season, αλλά γνωρίζουμε ότι αυτό θα γίνει μέσα στον χειμώνα.