Το φινάλε του Attack on Titan θα είναι επικό και αυτό φαίνεται στο νέο trailer

Έτοιμοι για τον Ιανουάριο;
21 Δεκεμβρίου 2021 17:34
Το φινάλε του Attack on Titan θα είναι επικό και αυτό φαίνεται στο νέο trailer

Η τελευταία σεζόν του Attack on Titan αναμένεται να είναι όσο επική περιμένετε, αφού τα trailers που κυκλοφορούν τους τελευταίους μήνες, μας προετοιμάζουν για κάτι επικό. Τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε ακόμη ένα νέο trailer από το 2ο μέρος της 4ης σεζόν, το οποίο όπως θα περιμένατε, είναι αρρωστημένο.

Μάλιστα, στο καινούργιο trailer, παίρνουμε και μια μικρή γεύση από την τελική μάχη, στην οποία ο Eren και ο αδελφός του Zeke, το Beast Titan, θα πολεμήσουν σχεδόν με όλους, τόσο το βασικό cast από την Paradis όσο και με εκείνους από την πλευρά του Marley.

Να θυμίσουμε πως τo Episode 75 είχε κυκλοφορήσει στις 29 Μαρτίου του 2021 και έκτοτε γνωρίζουμε ότι το anime-φαινόμενο θα επιστρέψει για ένα ακόμα cour.

Για την ιστορία, το Attack on Titan ξεκίνησε ως manga το 2009 από τον ταλαντούχο Hajime Isayama, γνωρίζοντας τεράστια επιτυχία με πολλαπλά βραβεία μέχρι σήμερα. Η πρώτη σεζόν του anime έκανε το ντεμπούτο της το 2013, ακολουθώντας τα γεγονότα του manga που πλέον έχει ολοκληρωθεί.

Attack on Titan: Δεν υπάρχει το νέο trailer από το μεγάλο φινάλε της 4ης σεζόν

Τα τελευταία επεισόδια του Attack on Titan θα αρχίσουν να προβάλλονται από τις 9 Ιανουαρίου 2022. Δείτε το νέο trailer παρακάτω.