Attack on Titan: Μάθαμε πότε θα κυκλοφορήσει το Part 2 του μεγάλου φινάλε

Ξεκαθαρίζεται το παράθυρο κυκλοφορίας
23 Αυγούστου 2021 11:10
Attack on Titan: Μάθαμε πότε θα κυκλοφορήσει το Part 2 του μεγάλου φινάλε

Το hype για το μεγάλο φινάλε του Attack on Titan βαράει "κόκκινο" και τον περασμένο Ιούνιο είχαμε τη δημοσίευση ενός νέου visual art από το Part 2, με την ανακοίνωση ότι θα έρθει στις οθόνες μας τον ερχόμενο χειμώνα. Τώρα χάρη σε νέα ανακοίνωση ξεκαθαρίζεται από την Funimation το παράθυρο κυκλοφορίας για όλους τους fans που περιμένουν εναγωνίως το τέλος της περιπέτειας του Eren Yeager. 

Να θυμίσουμε πως τo Episode 75 είχε κυκλοφορήσει στις 29 Μαρτίου του 2021 και έκτοτε γνωρίζουμε ότι το anime-φαινόμενο θα επιστρέψει για ένα ακόμα cour. 

Πότε επιστρέφει το Attack on Titan για το μεγάλο φινάλε;

Η κρατική τηλεόραση της Ιαπωνίας (NHK) έκανε την ανακοίνωση μέσα από τον λογαριασμό της στο Twitter, αναφέροντας πως το Attack on Titan: The Final Season - Part 2 θα κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο του 2022.

Ο λόγος για το Episode 76 με τίτλο "Danzai" που σημαίνει "καταδίκη" ή "κρίση", το οποίο πιθανολογείται να κυκλοφορήσει είτε στις 9 Ιανουαρίου είτε στις 16 Ιανουαρίου 2022, εφόσον η σειρά διατηρήσει τη θέση της στο πρόγραμμα της ιαπωνικής τηλεόρασης και καταλήξει έπειτα στις διάφορες streaming πλατφόρμες. 

Ακόμη ένα ενδιαφέρον στοιχείο που μαθαίνουμε είναι ότι πριν τη προβολή του Episode 76 θα προβληθεί ένα OAD επεισόδιο στην Ιαπωνία που θα εξιστορεί τα γεγονότα από τις διαφορετικές οπτικές του κάθε χαρακτήρα (Levi, Ani, Mikasa)

Για την ιστορία, το Attack on Titan ξεκίνησε ως manga το 2009 από τον ταλαντούχο Hajime Isayama, γνωρίζοντας τεράστια επιτυχία με πολλαπλά βραβεία μέχρι σήμερα. Η πρώτη σεζόν του anime έκανε το ντεμπούτο της το 2013, ακολουθώντας τα γεγονότα του manga που πλέον έχει ολοκληρωθεί.