Attack on Titan Final Season: Δείτε τη νέα εικόνα από το δεύτερο μέρος!

Πλησιάζει το μεγάλο φινάλε
28 Ιουνίου 2021 11:43
Attack on Titan Final Season: Δείτε τη νέα εικόνα από το δεύτερο μέρος!

Όπως συνηθίζουν πολλά anime, έτσι και το Attack on Titan “έσπασε” την τελευταία του σεζόν σε δυο cour, αφήνοντας τους λάτρεις του που δεν έχουν εμβαθύνει στο αντίστοιχο manga να αγωνιούν για το πως θα συνεχιστεί η επική περιπέτεια των Eren, Levi και Mikasa.

Προετοιμάζοντας τώρα το έδαφος για το ντεμπούτο του δεύτερου μέρους του Attack on Titan Final Season αυτόν το χειμώνα, οι δημιουργοί του anime και το cast έδωσαν στα φώτα της δημοσιότητας μια νέα εικόνα καθώς και μερικές νέες πληροφορίες κατά τη διάρκεια του MAPPA Stage Event.

Συγκεκριμένα, για άλλη μια φορά επιβεβαιώθηκε πως η συνέχεια της τελευταίας σεζόν είναι προγραμματισμένη για το χειμώνα, με το επεισόδιο 76 που όπως μάθαμε τώρα θα έχει τίτλο “Condemnation”.

Ακολουθεί το σχετικό tweet, το οποίο περιλαμβάνει την ολοκαίνουργια teaser εικόνα.

 

Για την ιστορία, το Attack on Titan ξεκίνησε ως manga το 2009 από τον ταλαντούχο Hajime Isayama, γνωρίζοντας τεράστια επιτυχία με πολλαπλά βραβεία μέχρι σήμερα. Η πρώτη σεζόν του anime έκανε το ντεμπούτο της το 2013, ακολουθώντας τα γεγονότα του manga που πλέον έχει ολοκληρωθεί.