Το μεγάλο φινάλε του Attack on Titan έχει πλέον ημερομηνία – Νέο poster και trailer

Κλείδωσε η τέταρτη και τελευταία σεζόν
25 Σεπτεμβρίου 2020 10:20
Το μεγάλο φινάλε του Attack on Titan έχει πλέον ημερομηνία – Νέο poster και trailer

Η τρίτη σεζόν του Attack on Titan έχει αφήσει εδώ και αρκετό καιρό τους fans σε αναμμένα κάρβουνα, ωστόσο η κολοσσιαία αναμονή θα φτάσει σύντομα στο τέλος της. Ναι, πλέον γνωρίζουμε και επίσημα την ημερομηνία πρεμιέρας της τέταρτης σεζόν του πασίγνωστου anime σόου.

Μέχρι πρότινος ξέραμε απλά ότι η τελευταία σεζόν θα έρθει στα τέλη του 2020. Τώρα, ο επίσημος λογαριασμός της σειράς γνωστοποίησε πως το πρώτο επεισόδιο της νέας σεζόν θα μεταδοθεί στις 7 Δεκεμβρίου. Υποθετικά, στη συνέχεια μπορούμε να περιμένουμε ένα επεισόδιο κάθε Δευτέρα.

Βέβαια, η εν λόγω ημερομηνία αφορά το κοινό της Ιαπωνίας. Οι λάτρεις της σειράς στη Δύση σίγουρα θα πρέπει να κάνουν λίγη παραπάνω υπομονή μέχρι να κυκλοφορήσουν υποτιτλισμένα τα επεισόδια, σε υπηρεσίες όπως το Crunchyroll. Για την ώρα δεν υπάρχουν πληροφορίες αν θα υπάρξει κάποια αξιοσημείωτη καθυστέρηση για τις subbed εκδόσεις των επεισοδίων, όπως συνέβη με την τρίτη σεζόν για παράδειγμα.

Παρακάτω θα βρείτε το σχετικό tweet που αποκάλυψε την ημερομηνία πρεμιέρας. Αξίζει να σημειωθεί πως η δημοσίευση περιλαμβάνει και ένα poster που δείχνει την ανανεωμένη εμφάνιση των Survey Corps. Βλέπουμε, λοιπόν, οικεία πρόσωπα όπως οι Levi, Mikasa και Armin, με τον Eren παραδόξως να απουσιάζει.

Τέλος, παρακάτω μπορείτε να βρείτε και το σχετικό trailer που είδε τα φώτα της δημοσιότητας πριν μερικά εικοσιτετράωρα, για να πάρετε μια γεύση από την επική δράση και τις αποκαλύψεις που σας περιμένουν στην τελευταία σεζόν.